Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Watford İddaa Tahmini 15.12.2021

İngiltere Premier Lig’de düşme hattını yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Burnley evinde, Watford karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 22.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Burnley ve Watford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Burnley kazanır 2.11, beraberlik 3.65, Watford kazanır ise 3.60 olarak açıklanmış.

Burnley Düşme Hattında

Burnley, bildiğimiz gibi Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu sezon Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Sean Dyche’ın ekibi, geçtiğimiz hafta Turf Moor’dan 1 puan çıkarttı. İç sahada konuk ettikleri West Ham ile golsüz berabere kaldılar. Norwich City ve Newcastle United’ın mağlup olduğu haftada alınan 1 puan, hiç fena değil diyebiliriz. Premier Lig’de geride kalan 15 karşılaşmada sadece 1 galibiyeti bulunan Burnley, Premier Lig’de tek galibiyetini Brentford karşısında alabilmişti. Bu hata Watford’u konukedecek Burnley’de Ashley Barnes ve Connor Roberts’ın sakatlıkları devam ediyor.

Watford Yine Kaybetti

Watford, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ligin yeni takımlarından biri olan Brentford deplasmanına konuk oldular ve rakibine 2-1 kaybettiler. Emmanuel Dennis’in kafa golüyle 1-0 öne geçen Watford, son 5 dakika yediği gollerle sahadan puansız ayrıldı. Premier Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan Claudio Ranieri’nin ekibi, son 4 maçından da puan çıkartamadı. Bu sezon Watford’un Premier Lig’de 11 mağlubiyeti var ve ligin en fazla mağlubiyet alan takımı unvanını elinde bulunduruyorlar. Maç öncesinde Watford’da Ismaila Sarr, Ben Foster, Adam Masino, Nicolas Nkoulou ve Kwadwo Baah’ın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Burnley – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Ashley Barnes ve Connor Roberts’ın sakatlıkları devam ediyor. Watford’da Ismaila Sarr, Ben Foster, Adam Masino, Nicolas Nkoulou ve Kwadwo Baah’ın sakatlıkları bulunuyor.

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, Tarkowski, Westwood, Gudmundsson, McNeil, Ashley Barnes, Chris Wood

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Moussa Sissoko, Juraj Kucka, Imran Louza, Cucho Hernandez, Joao Pedro, Emmanuel Dennis

İddaa Tahmini

İki takımda Premier Lig’de alt sıralarda yer alıyor. Watford, hücumda üretken bir takım ama galibiyet almakta zorlanıyorlar. Turf moor’da gollü bir maç izleriz. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Maç Sonucu: ERTELENDİ

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…