LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Real Madrid İddaa Tahmini 22.12.2021

İspanya La Liga‘da liderliğini devam ettiren Real Madrid, bu hafta deplasmanda, Athletic Bilbao‘nun konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Athletic Bilbao ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Athletic Bilbao kazanır 3.30, beraberlik 3.50, Real Madrid kazanır ise 2.23 olarak açıklanmış. 

Athletic Bilbao Evinde Kazandı

Athletic Bilbao, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. San Mames Barria”da Real Betis’i konuk eden Bask ekibi, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Uzun bir aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Marcelino’nun öğrencileri, bu hafta ise lider Real Madrid ile karşılaşacak. Real Betis karşısında 2 gol atan Inaki Williams, gösterdiği performans ile galibiyetin baş mimarıydı. La Liga’da 8 maç aradan sonra galibiyet almayı başaran Athletic Bilbao, bu hafta Real Madrid karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche ve Dani Vivian’ın sakatlıkları devam ediyor.

Real Madrid Puan Kaybetti

Geçtiğimiz hafta sonu Santiago Bernabeu’da Cadiz’i konuk eden Real Madrid, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da 7 maçlık galibiyet serisi sonlanan Real Madrid, en yakın takipçisi Sevilla’nın 7 puan önünde liderliğini sürdürüyor. Bu sezon sadece 1 mağlubiyeti bulunan Real Madrid, şampiyonluğun en güçlü adayı konumunda. Son 10 maçta 28 puan toplayan ve 10 maçtır kaybetmeyen Real Madrid, bu hafta Athletic Bilbao karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Isco, Gareth Bale, Marcelo ve Rodrygo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.30”da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche ve Dani Vivian’ın sakatlıkları devam ediyor. Real Madrid’de ise Isco, Gareth Bale, Marcelo ve Rodrygo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Aıago Herrerin, Oscar De Marcos, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Iker Muniain, Raul Garcia, Inaki Williams

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Courtois, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Odriazola, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Luka Jovic

İddaa Tahmini

Real Madrid, maçın net favorisi. Geçen hafta Cadiz karşısında puan kaybettiler ama bu hafta Athletic Bilbao deplasmanında kazanacaklarını düşünüyorum. Carlo Ancelotti ve ekibi, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.90

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.23

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, önemli bir galibiyet aldı. Karim Benzema’nın golleriyle, Athletic Bilbao’yu 2-1 ile geçtiler.