İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 22.12.2021

22 Aralık Çarşamba akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri bekleyen 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Bordeaux – Lille: MS 2, 1.66 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; 22 Aralık Çarşamba günü Fransa Ligue 1 sahnesinde 19. hafta heyecanı yaşanırken günün ilk maçında Bordeaux ile Lille karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 23:00. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bordeaux, Fransa Kupası’nda tarihi bir galibiyete imza attı. Son 64 Turu kapsamında geçtiğimiz hafta Les Jumeaux ile karşı karşıya gelen Vladimir Petkovic’in öğrencileri, güçsüz rakibini 10-0’lık galibiyetle tur dışına itti. Fransa Ligue 1’de ise son haftayı Troyes deplasmanında 2-1’lik galibiyetle kapatan Bordeaux, tam 5 maç sonra tekrar galip gelmeyi başarırken, düşme potasının 2 puan üzerinde kendisine yer buldu. 18 haftalık fikstürden 3. galibiyeti alabilen Bordeaux, yeni hocası Petkovic yönetiminde maç kazanmakta fazlasıyla zorlansa da, son 2 haftada iyi performanslar sergiledi. Tehlike hattından henüz kurtulmayı başaramayan ev sahibi, bu hafta Lille karşısına ateş hattında çıkacak. Fransa Ligue 1’de ilk 18 hafta sona ererken son şampiyon Lille, 6 galibiyet, 7 beraberlik, 5 mağlubiyetle 25 puan toplamayı başardı ve göreve sezon başında gelen Jocelyn Gourvennec yönetiminde 11. sıradan kurtulamadı. Lig performansı teknik adamın tahtını sallasa da, Lille boy gösterdiği Şampiyonlar Ligi G Grubu’ndan lider olarak Son 16 Turu’na çıkmayı başardı. Teselliyi Şampiyonlar Ligi’nde bulan konuk ekip, Fransa Ligue 1’de son haftalarda daha iyi performanslar sergilemesine rağmen, üst üste gelen beraberlikler Lille’in üst sıralardan uzak kalmasına neden oldu. Son olarak Lyon derbisinde golsüz beraberliğe razı gelen konuk ekip, evinde iyi futboluna rağmen Burak ve David ikilisi yakaladığı gol fırsatlarını cömertçe harcadı. Şampiyonlar Ligi’nden zaferle dönen Lille, Fransa Ligue 1’de ise 6 haftadır maç kaybetmiyor. Lyon derbisinde 1 puanla yetinen Lille, Bordeaux deplasmanından ise 3 puanla çıkmayı başarır.

Lorient – PSG: H2, 1.81 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’in alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren 19. hafta mücadelesinde, düşme hattındaki Lorient ile lider PSG karşı karşıya gelecek. 22 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2. Fransa Ligue 1’in 19. haftasında lider PSG ile taraftarı önünde karşı karşıya gelecek olan Lorient, son 11 haftanın tamamında puan kaybederken, son 7 haftanın tamamında ise mağlup olarka, ligin en formsuz takımı haline geldi. Son olarak konuk olduğu Metz deplasmanından 4-1’lik yenilgiyle dönen Christophe Pellissier’in öğrencileri, en yakın rakibine dahi karşı koymayı başaramadı ve Play Out hattından düşme potasına geriledi. Saint Etienne birlikte Ligue 1’in en zayıf halkası haline gelen ve 18 haftadır kötü gidişata rağmen teknik adam değişikliğine gitmeyen Lorient, toparlanmak adına umut vermekten çok uzakta kaldı. PSG cephesinde Neymar’ın yokluğunda sahneye Mbappe ve Messi ikilisi çıktı. Brezilyalı yıldızın yaşadığı sakatlıkla birlikte güç kaybetmesi beklenilen PSG, yoluna doludizgin devam ederken, Ligue 1 sahnesinde en yakın rakibi ile puan farkını 13’e yükseltti. Şampiyonlar Ligi’nden Son 16 biletiyle dönmeyi başaran Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, son hafta evinde Monaco’yu konuk ederken, ezeli rakibini Mbappe’nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Şampiyonluğun en güçlü adayı PSG, ilk 18 haftadan sadece 1 mağlubiyet alırken, geri kalan 17 haftadan 14 galibiyet, 3 beraberlikle 45 puan toplamayı başardı. Ligin en formda takımı bu hafta dibe vuran Lorient ile karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’in lideri ve en formda takımı PSG, tam 11 haftadır puan kaybeden Lorient karşısında hataya izin vermeyecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Clermont – Strasbourg: MS 2, 2.07 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; Gabriel Montpied Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Fransa Ligue 1’in 19. hafta mücadelesinde, Clermont ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadele 22 Aralık Çarşamba akşamı 22:00’de start alacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak Clermont, önce Fransa Ligue 1’de 7 haftalık galibiyet hasretine son vermeyi başarırken, ardından Fransa Kupası Son 64 Turu’ndan 4-0’lık Chemin galibiyetiyle döndü. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi olarak ligin ilk 4 haftalık fikstüründen 2 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran ev sahibi, sonraki 16 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarırken, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Angers deplasmanında geçtiğimiz hafta alınan 3 puan, Clermont’u düşme hattının 2 puan üzerinde tutmayı başardı. Ancak tehlike hattında yer almaya devam eden Pascal Gastien’in öğrencileri, hala düşme potasından 1 maç uzaklıkta. Galibiyetlerine devam etmesi gereken Clermont, Angers deplasmanından 3 puanla dönmeyi başarsa da, hala Ligue 1 sahnesinde güven vermeyi başaramadı. Fransa Ligue 1’in 18. haftasında Marsilya’yı evinde konuk eden Strasbourg, 6 haftalık yenilmezlik serisiyle sahaya çıkarken, 2.’lik fırsatını iyi değerlendiremedi. Karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle dönen Julien Stephane’nin öğrencileri, 2. sıranın 6 puan gerisinde 7. sıraya kadar geriledi. Strasbourg 18 haftalık periyottan 7 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyetle 26 puan toplamayı başarırken, geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyete rağmen sezon genelinde iyi performanslara imza attı. Fransa Ligue 1’de alınan mağlubiyetin ardından Fransa Kupası Son 64 Turu’nda Valenciennes’i deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başaran Strasbourg, tekrar toparlanma sinyalleri verdi. Fransa Ligue 1’de verdiği üst sıra mücadelesinde geçtiğimiz hafta ağır bir darbe alan Strasbourg, 6 haftalık yenilmezlik serisinin sona ermesinin ardından, Clermont deplasmanından galibiyetle çıkarak toparlanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.21

Bets10 Bahis Oranı: 9.40