TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Fenerbahçe İddaa Tahmini 22.12.2021

Spor Toto Süper Lig‘de üst üste puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe deplasmanda, Fatih Karagümrük‘e konuk olacak. Karşılaşma saat 20.00’e başlayacak olup Bein Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fatih Karagümrük kazanır 3.40, beraberlik 3.60, Fenerbahçe kazanır ise 2.21 olarak açıklanmış. 

Fatih Karagümrük 3 Puanı Aldı

Fatih Karagümrük’de teknik direktörlük görevine Volkan Demirel getirildi. Geçtiğimiz hafta sonu Göztepe deplasmanına konuk olan İstanbul ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Fatih Karagümrük’e galibiyeti getiren gol, Caner Erkin’den geldi. Süper Lig’de 3 maçlık mağlubiyet serisini sonlandıran Fatih Karagümrük, yeni hocası Volkan Demirel yönetiminde de ilk maçından 3 puan ile ayrılmayı başardı. Süper Lig’de bu hafta Fenerbahçe’yi konuk edecek Fatih Karagümrük’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe’de Vitor Pereira Dönemi Bitti

Fenerbahçe’de Vitor Pereira dönemi sona erdi. Bu sezon istediği sonuçları alamayan Sarı Lacivertliler, şampiyonluk yarışının uzağında kaldı. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2 gün önce ise Fenerbahçe yönetimi, Vitor Pereira’nın görevine son verdi. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Fenerbahçe, bu hafta ise Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Takımın başında ise alt yapı antrenörü Tahir Karapınar görev alacak. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu ve Altay Bayındır’ın sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Altay Bayındır ve Ferdi Kadıoğlu sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Viviano, Hedenstad, Medhi Benatia, Rayyan Baniya, Jure Balkovec, Caner Erkin, Jimmy Durmaz, Andrea Bertolacci, Yan Karamoh, Ahmed Musa Aleksandr Pesic

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’de işler yolunda gitmiyor ama Vitor Pereira’nın görevden alınmasının ardından rüzgar tersine dönebilir. Fenerbahçe’den bu hafta reaksiyon bekliyorum. Fatih Karagümrük deplasmanında kazanırlar ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.89

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.21

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe’de yine puan kaybı yaşandı. Konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. 60 dakika boyunca 2 kişi eksik oynayan rakibini mağlup edemediler.