İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 22.12.2021

İtalya Serie A Ligi’nde zirve yarışını yakından ilgilendiren 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

İnter – Torino: H1, 1.73 (iddaa) – 1.93 (Bets10) ; 22 Aralık Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe bizleri İnter ile Torino‘nun 3 puan mücadelesi bekliyor. İtalya Serie A Ligi’nin 19. haftasında sahne alacak karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 20:30 itibariyle naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 18. haftasında konuk olduğu Salernitana deplasmanında, ligin en zayıf halkasına gol olup yağan İnter, lider girdiği haftada en yakın rakibi ile puan farkını 4’e yükseltti. Hakan Çalhanoğlu maça harika performansıyla damga vururken, son haftalarda performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır kazanan, son 10 haftadan ise namağlup çıkmayı başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, tam 5 haftadır kalesini gole kapatırken, rakip filelere ise 16 gol gönderdi. İnter harika bir seri yakalarken, bu seriyi hız kesmeden doludizgin devam ettirdi ve güven vermeye devam etti. İtalya Serie A Ligi’nin 18. haftasında Hellas Verona’yı evinde ağırlayan Torino, 25. dakikada yakaladığı büyük fırsatı çok iyi değerlendirdi ve 30 saniye içerisinde 10 kişi kalan rakibi karşısında 1-0 öne geçmeyi başardı. Geri kalan dakikalarda hata yapmayan Torino, üst üste 2. galibiyetini alırken, son 4 haftadan yenilgisiz çıkmayı başardı. Ivan Juric’in öğrencileri tam 12 hafta sonra tekrar 4 maçlık yenilmezlik serisi yakalarken, 10. sıraya kadar yükseldi. Kısa sürede alt sıralardan kurtulmayı başaran Torino, lider İnter karşısına formda ve moralli çıkacak. Konuk ekip San Siro deplasmanında sürpriz arayacak. İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımı olarak liderlik koltuğunu ele geçiren İnter, farklı galibiyetlerine bir yenisini daha taraftarı önünde ekleyecek ve Torino karşısında zorlanmadan kazanacaktır.

Napoli – Spezia: H1, 1.54 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; 22 Aralık Çarşamba akşamı İtalya Serie A Ligi’nde alt ve üst sıraları yakından ilgilendiren 19. hafta mücadelesinde, Napoli ile Spezia karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak maçın yayın ekranı S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde liderlik koltuğunu 4 hafta önce kaybeden Napoli, Sassuolo beraberliğinin ardından alınan Atalanta ve Empoli mağlubiyetleriyle zor günler yaşarken, ev sahibine hayat öpücü derbiden geldi. Konuk olduğu San Siro deplasmanından Eljif Elmas’ın golüyle 1-0 galip çıkmayı başaran Napoli, 2. sıraya yükselirken, liderin kazandığı haftada 4 puan farkını korudu. Şampiyonluk yarışında en kritik galibiyetlerinden birini alan ev sahibi, hem zirve yarışına tutunurken, hem de güven tazeledi. Zirvenin en yakın takipçisi olarak İtalya Serie A Ligi’nde 19. haftaya çıkacak olan Luciano Spalletti’nin öğrencileri, ele geçirdiği 2. sırayı kaybetmek istemiyor. Konuk ekip Spezia, İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır en formsuz takımlar arasında yer alıyor. Son 6 haftanın tamamını puan kayıplarıyla geçiren Spezia, 18 hafta sonunda ise 3 galibiyet, 4 beraberlik, 11 mağlubiyetle 13 puan toplayabildi. Thiago Motta önderliğinde ilk haftadan itibaren İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Spezia, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Empoli ile 1-1 berabere kalırken, galibiyet hasreti tam 6 haftaya çıktı ve sergilenen futbol Napoli deplasmanı öncesinde güven vermedi. Düşme hattından sadece 3 puan uzaklıkta yer alan Spezia’da, teknik adamın tahtı sallanırken, konuk ekibin deplasmanda puan veya puanlarla çıkması oldukça zor. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftayı derbi zaferiyle kapatan ve şampiyonluk için yeniden umutlanan Napoli, son 6 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Spezia karşısında zorlanmadan kazanacaktır.

Empoli – Milan: MS 2, 1.55 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Empoli evinde Milan’ı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 19. hafta mücadelesi, 22 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alırken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 18. haftasında Spezia deplasmanına konuk olan Empoli, 90 dakika boyunca rakibinden üstün bir oyun sergilemesine ve net gol fırsatları yakalamasına rağmen mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Ev sahibi galibiyeti kaçırsa da, hem yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkardı hem de sergilediği futbolla ligdeki etkisini sürdürdü. 18 hafta sonunda 9. sırada kendisine yer bulmayı başaran Empoli, ligin yeni temsilcileri arasında üst sıraları zorlayan tek takım. Aurelio Andreazzoli yönetiminde özellikle son haftalarda iyi sınavlar veren ev sahibi, zor bir fikstüre sahip olsa da, taraftarı önünde seriyi sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 19. haftasında alın Napoli mağlubiyet, 3 hafta önceye kadar İtalya Serie A Ligi’nin lideri olmayı başaran Milan’ı, zirveden uzaklaştırdı. Derbinin 5. dakikasında 1-0 geriye düştükten sonra oyunun tüm hakimiyetini elinde tutmayı başarsa da, bir türlü beraberlik golünü bulamayan konuk ekip, haftayı 1-0’lık yenilgiyle noktaladı. Bu sonuçla birlikte liderin 4 puan gerisine düşen Milan, en yakın rakibi Napoli’nin averaj farklıyla gerisine düştü. Son 2 haftada 5 puan kaybeden Stefano Pioli’nin öğrencileri, tekrar eski günlerine geri dönmek istiyor. Son 2 haftada rakiplerinden üstün oynamasına rağmen kazanamayan Milan, Empoli deplasmanında 3 puan hasretine son vermek istiyor. Milan üst üste puan kayıplarıyla zor günler geçirse de, derbide sergilenen futbol mağlubiyete rağmen umut verdi. Konuk ekibin Empoli deplasmanından 3 puanla çıkacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.12

Bets10 Bahis Oranı: 5.90