İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 22.12.2021

Fransa Ligue 1’de 19. hafta heyecanı yaşanırken, 22 Aralık Çarşamba akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Kazanmanız dileğiyle.

Montpellier – Angers: MS 1, 1.91 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; 22 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te, futbol severleri Montpellier ile Angers’in 3 puan mücadelesi bekliyor. Fransa Ligue 1’in 19. hafta mücadelesine Mosson Stadı ev sahipliği yapacak. Fransa Ligue 1’de 18. haftayı Brest deplasmanında 4-0’lık galibiyetle kapatan Montpellier, 3 haftadır galibiyetlerine devam ederken, ilk 5 içerisine dahil olmayı başardı. Brest karşısında maçın başlama düdüğünden itibaren son saniyeye kadar rakibinden üstün bir futbol sergileyen ve iyi futbolunu 4 golle taçlandıran ev sahibi, 3’te 3 yapmasının yanı sıra, 3 maçta attığı 8 gole karşılık, 2 maçta kalesini gole kapatarak 3 haftada sadece 1 gol yedi. Metz, Clermont ve Brest karşısında sergilenen futbol ve futbol etkisinin skora yansıması, ev sahibi Montpellier adına üst sıralar için güven veriyor. Angers iç sahada mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, üst sıralardan bir adım daha uzaklaştı. Evinde ağırladığı Clermont karşısında gol fırsatlarını değerlendiremeyen ve 84. dakikada kalesinde yaşadığı penaltı tehlikesiyle 1-0 mağlup olan konuk ekip, son 8 haftanın 6’sında puan kayıplarına devam ederken, 9. sıraya kadar geriledi. İlk 5 sıra ile arasındaki puan farkı 3’e yükselen Angers, bu hafta 5. sıradaki Montpellier ile karşı karşıya gelecek. Gerald Baticle ve öğrencileri üst sıra yarışında ben de varım demek istiyorsa, deplasmandan en az 1 puanla çıkmak zorunda. Sezon genelinde iyi sayılabilecek performanslar sergileyen Angers, son haftalarda düşüşe geçse de, kolay lokma değil. 3’te 3 yaparak Fransa Ligue 1’in 5. sırasına yükselmeyi başaran Montpellier, bu hafta iç saha avantajını iyi değerlendirerek 3 puan hedefine ulaşacaktır.

Saint Etienne – Nantes: MS 1, 2.19 (iddaa) – 2.60 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’in en alt sırasında yer alan Saint Etienne ile 10. sırada yer alan Nantes, 22 Aralık Çarşamba akşamı karşı karşıya gelecek. Geoffroy Guichard Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelenin başlama saati 23:00. Fransa Ligue 1’de ilk 18 hafta sona erdiğinde Claude Puel yönetiminde en zayıf halka olmaktan kurtulmayan ve son 4 haftanın tamamında mağlup olan Saint Etienne, teknik adam ile yollarını ayırırken, göreve Pascal Dupraz’ı getirdi. Son olarak geçtiğimiz hafta deplasmanda Reims’e 2-0 mağlup oldu. Son 3 haftada skor dahi üretmeyi başaramayan ve adım adım küme düşme tehlikesini daha fazla hissetmeye başlayan ev sahibi, tecrübeli teknik adam ile kötü gidişata son vermek istiyor. Saint Etienne evinde yeni hocasıyla çıkacağı ilk maçında Nantes’i mağlup ederek, en alt sıradan kurtulmak istiyor. Ev sahibi kazanması halinde Play Out hattına yükselebilir. Nantes, Fransa Ligue 1’de üst üste galibiyetlere imza atarken, 10. sıraya kadar yükseldi ve rahat bir nefes aldı. 5 maçta yaşanan üst üste puan kayıplarıyla birlikte küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başlayan Antoine Kombouare’nin öğrencileri, düşme hattındaki Lorient’i deplasmanda 1-0 mağlup ederek toparlanırken, geçtiğimiz hafta 6. sıradaki Lens karşısında kazanmaya devam etti. Lens karşısında ilk 45 dakikayı 2-0 geride kapatan Nantes, ikinci yarıda Blas, Kolo ve Simon’un golleriyle harika bir geri dönüşe imza atarken, haftayı 3-2’lik galibiyetle kapattı. Ligue 1’in 10. sırasına yükselen konuk ekip, yeniden rahat bir konuma yükseldi. Nantes inişli çıkışlı performans grafiğiyle galibiyet adına güven vermese de, 18 haftadır kolay lokma olmadığını ispatlıyor. Fransa Ligue 1’de 18 hafta sonunda en zayıf halka haline gelen Saint Etienne, yeni hocasıyla çıkacağı ilk maçta Nantes’i mağlup ederek, düşme hattından kurtulmak için umutlanacaktır.

Troyes – Brest: MS 2, 2.55 (iddaa) – 2.90 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 19. hafta heyecanı devam ederken, 22 Aralık Çarşamba akşamı, Troyes sahasında Brest’i konuk edecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadeleye de l’Aube Stadı ev sahipliği yapacak. Troyes cephesinde işler yolunda gitmiyor. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi olarak 18 haftada boy gösteren ev sahibi, 4 galibiyet, 4 beraberlikle 16 puan toplamayı başarırken, düşme potasından 1 puan uzaklıkta yer aldı. Son 2 hafta Lille ve Bordeaux karşısına çıkan ev sahibi, iki maçta da 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, 90 dakika sonunda 2-1’lik mağlubiyetlerden kurtulamadı. Kötü savunma performansıyla üstünlüğünü korumayı başaramayan Troyes, son 7 haftada sadece en yakın rakiplerinden Lorient’i mağlup etmeyi başardı. Tryoes galibiyet adına 18 haftalık performansıyla güven vermiyor. Fransa Ligue 1’de 6 haftaya aldığı galibiyetlerle damga vuran Brest, geçtiğimiz hafta evinde Montpellier’i 6 haftalık galibiyet, 8 haftalık yenilmezlik serisiyle konuk ederken, iyi başlayan maç tam anlamıyla kabusa döndü. Devre arasına sona dakika golüyle 1-0 geride giren Brest, ikinci yarıda beraberlik golünü bulamadığı nerdeyse her pozisyonun dönüşünde kalesinde golü gördü. Haftayı 4-0’lık mağlubiyetle kapatan Brest, bu sezon ilk 18 haftadaki en ağır mağlubiyetini, en formda olduğu süreçte aldı. 6 maçlık galibiyet serisi Brest’in düşme hattından kurtulmasını sağlarken, konuk ekip 18 hafta sonunda topladığı 24 puanla 12. sırada yer alıyor. Michel Der Zakarian ve öğrencileri, üzerindeki kara bulutları dağıtarak toparlanmak istiyor. Fransa Ligue 1’in son haftalarında rakibinin çok üzerinde bir performans grafiği ortaya koyan Brest, Troyes deplasmanından galip çıkmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 10.66

Bets10 Bahis Oranı: 16.58