Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient – PSG İddaa Tahmini 22.12.2021

Fransa Ligue 1‘in alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren 19. hafta mücadelesinde, düşme hattındaki Lorient ile lider PSG karşı karşıya gelecek. 22 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lorient galibiyetine 8.50, beraberliğe 5.00, PSG galibiyetine ise 1.38 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 5.80, beraberliğe 4.20, konuk ekibe ise 1.25 oran veriyor.

Lorient 7 Haftadır Mağlup

Fransa Ligue 1’in 19. haftasında lider PSG ile taraftarı önünde karşı karşıya gelecek olan Lorient, son 11 haftanın tamamında puan kaybederken, son 7 haftanın tamamında ise mağlup olarka, ligin en formsuz takımı haline geldi. Son olarak konuk olduğu Metz deplasmanından 4-1’lik yenilgiyle dönen Christophe Pellissier’in öğrencileri, en yakın rakibine dahi karşı koymayı başaramadı ve Play Out hattından düşme potasına geriledi. Saint Etienne birlikte Ligue 1’in en zayıf halkası haline gelen ve 18 haftadır kötü gidişata rağmen teknik adam değişikliğine gitmeyen Lorient, toparlanmak adına umut vermekten çok uzakta kaldı.

Lider PSG Puan Farkını Açıyor

PSG cephesinde Neymar’ın yokluğunda sahneye Mbappe ve Messi ikilisi çıktı. Brezilyalı yıldızın yaşadığı sakatlıkla birlikte güç kaybetmesi beklenilen PSG, yoluna doludizgin devam ederken, Ligue 1 sahnesinde en yakın rakibi ile puan farkını 13’e yükseltti. Şampiyonlar Ligi’nden Son 16 biletiyle dönmeyi başaran Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, son hafta evinde Monaco’yu konuk ederken, ezeli rakibini Mbappe’nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Şampiyonluğun en güçlü adayı PSG, ilk 18 haftadan sadece 1 mağlubiyet alırken, geri kalan 17 haftadan 14 galibiyet, 3 beraberlikle 45 puan toplamayı başardı. Ligin en formda takımı bu hafta dibe vuran Lorient ile karşı karşıya gelecek.

Maç Bilgileri

Lorient – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi A. Gautier. Mücadele Le Moustoir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient takımında Lemoine ve Morel sakat. PSG cephesinde ise Draxler, Kimpembe, Mendes, Neymar ve Ramos’un sakatlığı bulunuyor.

Lorient’in ilk 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Paul Nardii, Laporte, Julien Laporte, Fontaine, Fabien Stephane Boisgard, Le Fee, Mendes, Monconduit, Moffi, Caioca, Adrian Grbic.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Donnarumma, Bernat, Kehrer, Marquinhos, Danilo Pereira, Eric Dina, Hakimi, Messi, Idrissa Gueye, Mbappe, Angel Di Maria.

Fransa Ligue 1’in lideri ve en formda takımı PSG, tam 11 haftadır puan kaybeden Lorient karşısında hataya izin vermeyecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.81

Bets10 Oranı: H2, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmanda karşılaşmayı 10 kişi tamamlamak zorunda kalan PSG, Lorient karşısında 1 puanla yetindi. Lider iyi bir sınav vermedi ve bizleri yanılttı.