Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bordeaux – Lille İddaa Tahmini 22.12.2021

22 Aralık Çarşamba günü Fransa Ligue 1 sahnesinde 19. hafta heyecanı yaşanırken günün ilk maçında Bordeaux ile Lille karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 23:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bordeaux galibiyetine 4.00, beraberliğe 3.75, Lille galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.82, 2.5 Alt 2.04 oran kazandırıyor.

Bordeaux 5 Maç Sonra Galip

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bordeaux, Fransa Kupası’nda tarihi bir galibiyete imza attı. Son 64 Turu kapsamında geçtiğimiz hafta Les Jumeaux ile karşı karşıya gelen Vladimir Petkovic’in öğrencileri, güçsüz rakibini 10-0’lık galibiyetle tur dışına itti. Fransa Ligue 1’de ise son haftayı Troyes deplasmanında 2-1’lik galibiyetle kapatan Bordeaux, tam 5 maç sonra tekrar galip gelmeyi başarırken, düşme potasının 2 puan üzerinde kendisine yer buldu. 18 haftalık fikstürden 3. galibiyeti alabilen Bordeaux, yeni hocası Petkovic yönetiminde maç kazanmakta fazlasıyla zorlansa da, son 2 haftada iyi performanslar sergiledi. Tehlike hattından henüz kurtulmayı başaramayan ev sahibi, bu hafta Lille karşısına ateş hattında çıkacak.

Lille 6 Haftadır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’de ilk 18 hafta sona ererken son şampiyon Lille, 6 galibiyet, 7 beraberlik, 5 mağlubiyetle 25 puan toplamayı başardı ve göreve sezon başında gelen Jocelyn Gourvennec yönetiminde 11. sıradan kurtulamadı. Lig performansı teknik adamın tahtını sallasa da, Lille boy gösterdiği Şampiyonlar Ligi G Grubu’ndan lider olarak Son 16 Turu’na çıkmayı başardı. Teselliyi Şampiyonlar Ligi’nde bulan konuk ekip, Fransa Ligue 1’de son haftalarda daha iyi performanslar sergilemesine rağmen, üst üste gelen beraberlikler Lille’in üst sıralardan uzak kalmasına neden oldu. Son olarak Lyon derbisinde golsüz beraberliğe razı gelen konuk ekip, evinde iyi futboluna rağmen Burak ve David ikilisi yakaladığı gol fırsatlarını cömertçe harcadı.

Maç Bilgileri

Bordeaux – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi M. Lesage. Mücadele Matmut Atlantique Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bordeaux takımında Baysse, Kalu ve Oudin sakat. Lille cephesinde ise Botman, Jakubech, Jardim ve Weah’ın sakatlığı bulunuyor.

Bordeaux’un ilk 11’i Belli mi?

Bordeaux’un muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Mexer, Jalil Idriss, Mangas, Loic Bessile, Loris Benito, Basic, Mehdi Zerkane, Otavio, Jimmy Briand, Sekou Mara.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Ivo Grbic, Jose Fonte, Mandava, Djalo, Zeki Çelik, Benjamin Andre, Renato Sanches, David, Jonathan David, Burak Yılmaz.

Şampiyonlar Ligi’nden zaferle dönen Lille, Fransa Ligue 1’de ise 6 haftadır maç kaybetmiyor. Lyon derbisinde 1 puanla yetinen Lille, Bordeaux deplasmanından ise 3 puanla çıkmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille deplasmanda aldığı galibiyetle yenilmezlik serisini 7 haftaya çıkardı ve devre arasına moralli girdi. Konuk ekip deplasmanda 3 puana 3 golle uzanırken, bizleri yanıltmadı.