TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa – Altay İddaa Tahmini 25.12.2021

25 Aralık Cumartesi günü Türkiye saati ile 13:30‘da bizleri, Kasımpaşa ile Altay‘ın 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye Süper Ligi‘nin 19. haftasında sahne alacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS HD 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Kasımpaşa galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.70, Altay galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.65, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Kasımpaşa Dipten Kurtulamadı

Türkiye Süper Ligi’nin 18. haftasında Antalyaspor deplasmanına konuk olan Kasımpaşa, haftayı 1-1’lik beraberlikle noktalarken, son dakika golüyle gelen 1 puan teknik adamı kurtaramadı ve son 7 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibinde, teknik adam Hakan Kutlu ile yollar ayrıldı. Sezon içerisinde 3 kez teknik adam değiştirmesine rağmen, en zayıf halka olmaktan kurtulamayan Kasımpaşa, yoluna Özgür Öcal önderliğinde devam edecek. Sadece evinde Yeni Malatyaspor ve Giresunspor’u mağlup edebilen Kasımpaşa, tam 7 haftadır maç kazanamıyor. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başarsa da, puan kayıplarına engel olamayan ve kalesini gole kapatamayan ev sahibi, savunmadaki istikrarsız futboluna artık son vermek ve ligde kalma umutlarını arttırmak istiyor.

Altay 11 Puan Kaybediyor

Türkiye Süper Ligi’nin yeni temsilcisi Altay, 18. hafta geride kalırken küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Konuk ekip sezona Mustafa Denizli yönetiminde başlarken, ilk 7 haftada etkisini göstermiş ve lige iyi sayılabilecek bir başlangıç yapmıştı. Ancak son 11 hafta ise Altay cephesinde tam anlamıyla kabusa döndü. 11 haftadır puan kaybeden, son 3 maçtan ise 3 mağlubiyetle ayrılan konuk ekip, düşme hattından sadece 1 puan uzaklıkta Süper Lig serüvenine devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz hafta lider Trabzonspor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen, 2-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan İzmir ekibi, hem savunmadaki kötü performansını sürdürdü, hem de düşme hattına bir adım daha yakınlaştı.

Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Altay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Nabil Dirar’ın sakatlığı devam ediyor. Altay cephesinde ise İbrahim Öztürk’ün sakatlığı bulunuyor.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Michal Travnik, Hajradinovic, Yusuf Erdoğan, Nicolai Jorgensen, Umut Bozok.

Altay'ın ilk 11’i Belli mi?

Altay’ın muhtemel kadrosu: Mateusz Liz, Cebrail Karayel, Murat Akça, Mohammed Naderi, Eric Björkander, Khaliy Thiam, Andre Poko, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba.

Türkiye Süper Lig sahnesinde haftalardır galibiyet adına güven vermeyi başaramayan iki takımın karşı karşıya geleceği mücadelede, tarafların savunma performansları göz önüne alındığında, Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye Süper Ligi’nin en zayıf halkası olarak sahaya çıkan Kasımpaşa, evinde sürpriz bir galibiyet aldı ve kalesini gole kapattığı Altay karşısında 2 golle galibiyete uzandı.