Galatasaray Denizlispor İddaa Tahmini 28.12.2021

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Galatasaray iç sahada, Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Saat 21.00’de başlayacak karşılaşma A SPOR kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Galatasaray ve Denizlispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Galatasaray kazanır 1.25, beraberlik 6.00, Denizlispor kazanır ise 11.00 olarak açıklanmış. 

Galatasaray Moral Buldu 

Galatasaray, geçtiğimiz hafta Süper Lig’de konuk ettiği Antalyaspor karşısında 3 puan almayı başardı. Feghouli ve Kerem’in golleriyle 2-0 kazanan Sarı Kırmızılılar, uzun bir aradan sonra Süper Lig’de galibiyet ile tanıştı ve moral buldu. Trabzonspor’un puan kaybettiği haftayı 3 puan ile geçen Fatih Terim’in öğrencileri, bu hafta içi Türkiye Kupası mesaisine çıkacak. 5. turda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, turun net favorisi. NEF Stadı’nda Denizlispor’u konuk edecek Galatasaray’da Sacha boey, Mbaye Diagne, Arda Turan ve Fernando Muslera’nın sakatlıkları bulunuyor. 

Denizlispor’un İşi Zor 

Denizlispor adına işler yolunda gitmiyor. Bu sezon TFF 1. Lig’de mücadele eden Yeşil Siyahlılar, kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta Erzurumspor deplasmanında 3-1 mağlup olan Denizlispor’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı. 18 hafta sonunda sadece 16 puan toplayabilen Denizlispor’da işler yolunda gitmiyor. Bu hafta içi Türkiye Kupası 5. tur maçında, Galatasaray deplasmanına konuk olacaklar. Bir önceki turda Ağrı 1970 Spor ile karşılaşan Denizlispor, rakibini 3-0 ile geçerek tur atlamıştı. Galatasaray maçı öncesinde Denizlispor’da Muğdat Çelik, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Maç Bilgileri

Galatasaray – Denizlispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Volkan Bayarslan. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Sacha boey, Mbaye Diagne, Arda Turan ve Fernando Muslera’nın sakatlıkları bulunuyor. Denizlispor’da Muğdat Çelik, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: İsmail Çipe, Deandre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Ryan Babel, Mostafa Mohamed

Denizlispor'un ilk 11’i Belli mi?

Denizlispor’un muhtemel kadrosu: Hüseyin Altıntaş, Hakan Çinemre, Gökhan Süzen, Leo Schwechlen, Emre Sağlık, Brice Dja Djedje, Mustafa Çeçenoğlu, Bünyamin Balat, Brahim Darri, Muhammed Gönülaçar, Veton Tusha

İddaa Tahmini

Galatasaray, turun net favorisi olarak gösteriliyor. Zayıf rakibi Denizlispor karşısında farklı kazanırlar ve bir üst tura yükselirler. Karşılaşmada en az 3 gol beklentim var. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.39

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.53

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal süresi 3-3 berabere biten karşılaşmada, penaltılarla kazanan taraf Denizlispor oldu. Sürpriz bir sonuç alan Yeşil Siyahlılar, Türkiye Kupası’nda bir üst tura yükseldi.