Trabzonspor Boluspor İddaa Tahmini 28.12.2021

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Trabzonspor evinde, Boluspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. 

Trabzonspor bugün Boluspor karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Trabzonspor galibiyetine 1.33, beraberlik tercihine 5.00, Boluspor galibiyetine 9.00 oran veriyor. 

Trabzonspor Turun Favorisi 

Trabzonspor, bildiğimiz gibi Süper Lig’de yoluna doludizgin devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Başakşehir’i konuk eden Bordo Mavililer, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. 2 topu direkten dönen Trabzonspor, galibiyeti kaçırdı diyebiliriz. Süper Lig’de devre arasına lider olarak giren Abdullah Avcı’nın öğrencileri, en yakın takipçisi Konyaspor’un 10 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta içi ise Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda, TFF 1. Lig ekibi olan Boluspor’u konuk edecekler. Turun favorisi olarak gösterilen Trabzonspor’un rahat bir galibiyet alması bekleniyor. Maç öncesinde Trabzonspor’da Anthony Nwakaeme, Vitor Hugo, Gervinho ve Edgar Ie’nin sakatlığı devam ediyor. 

Boluspor İçin Zor Kura 

Boluspor, TFF 1. Lig’de mücadele ediyor. Reha Erginer’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Altınordu deplasmanında 2-1 kaybetti. TFF 1. Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Boluspor, son 4 maçından galibiyet çıkartamadı. Bu hafta ise Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’a konuk olacaklar. Bir önceki turda Orduspor’u 4-2 ile geçmeyi başaran Boluspor, 5. tura katılmaya hak kazandı. Karşılaşma öncesinde Boluspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Maç Bilgileri

Trabzonspor – Boluspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Anthony Nwakaeme, Vitor Hugo, Gervinho ve Edgar Ie’nin sakatlığı devam ediyor. 

Trabzonspor'un 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Hüseyin Türkmen, Stefano Denswil, Anders Trondsen, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Antonio Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Jorge Djaniny, Andreas Cornelius

Boluspor'un ilk 11’i Belli mi?

Boluspor’un muhtemel kadrosu: Gentian Selmani, Fethi Özer, Emin Bayram, Ali Keten, Mehmet Çınar, Bertu Alican, Abdurrahman Canlı, Odise Roshi, Berk Yıldız, Dejvi Bregu, Kobongo Kassongo

İddaa Tahmini

Trabzonspor, turun net favorisi. Bordo Mavililer rotasyona gidebilir ama yine de rahat bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum. Boluspor’u mağlup ederler ve tur atlarlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.33

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, tek golle kazandı. Samsunspor’u 1-0 mağlup ettiler ve üst tura yükseldiler.