Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Liverpool İddaa Tahmini 28.12.2021

İngiltere Premier Lig‘de haftanın önemli maçlarından biri. Leicester City evinde, Liverpool ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.00’te start alacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Leicester CityLiverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Leicester City kazanır 7.70, beraberlik 4.95, Liverpool kazanır ise 1.43 olarak açıklanmış.

Leicester City Farklı Kaybetti

Leicester City, Premier Lig’de istikrarsız sonuçlar almaya devam ediyor. 2 hafta önce King Power’da Newcastle United’ı 4-0 ile geçerek moral bulan Leicester City bu maçın ardından Tottenham ve Everton maçlarını oynayamadı. Covid önlemleri sebebiyle bu 2 karşılaşma, ileri bir tarihe ertelendi. Geçtiğimiz hafta sonu ise Etihad’da Manchester City’e konuk olan Brendan Rodgers’ın öğrencileri, sahadan 6-3’lük mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon Premier Lig’de en farklı mağlubiyetini yaşadılar. Maç öncesinde Leicester City’de James Justin ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool Kazanmak İstiyor

Liverpool, geçtiğimiz hafta Anfield’da Aston Villa ile karşılaşacaktı ama covid önlemleri sebebiyle karşılaşma, ileri bir tarihe ertelendi. Premier Lig’de lider Manchester City’nin 6 puan gerisine düştüler ama Liverpool’un 1 maçının eksik olduğunu belirtelim. Premier Lig’de son 7 maçta 19 puan toplayan Jurgen Klopp’un öğrencileri, bu hafta Leicester City deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Liverpool’da sol bek Andrew Robertson’un kart cezalısı olduğunu belirtelim. Divock Origi ve Curtis Jones’un ise sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Leicester City – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de James Justin ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor. Liverpool’da sol bek Andrew Robertson’un kart cezalısı olduğunu belirtelim. Divock Origi ve Curtis Jones’un ise sakatlıkları bulunuyor.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Timothy Castagne, Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Luke Thomas, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Iheneacho, Vardy

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Ibrahima Konate, Kostas Tsimikas, Jordan Henderson, Alex Oxlade Chamberlain, Naby Keita, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

İddaa Tahmini

Leicester City, son haftalarda çok gol yiyor. Savunma problemlerinin olduğu aşikar bir durum. Liverpool’da bu sorunu çok iyi değerlendirebilecek ayaklar var. Liverpool’un King Power’da kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.26

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.43

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, King Power’da sürpriz bir galibiyet aldı. Liverpool’u Lookman’ın tek golüyle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.