Fenerbahçe Afjet Afyonspor İddaa Tahmini 29.12.2021

Ziraat Türkiye Kupası‘nda heyecan devam ediyor. Fenerbahçe evinde, Afjet Afyonspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 21.00’de start alacak ve ATV kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Fenerbahçe bugün Afjet Afyonspor karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Fenerbahçe galibiyetine 1.15, beraberlik tercihine 7.50, Afjet Afyonspor galibiyetine 16.00 oran veriyor.

Fenerbahçe Turun Favorisi

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de 3 puan almayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Süper Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Sarı Lacivertliler, lider Trabzonspor’un puan kaybettiği haftada kazandı ve aradaki puan farkını 14’e indirdi. Bu hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Afjet Afyonspor ile karşı karşıya gelecekler. Turun net favorisi olan Fenerbahçe’de Luizg Gustavo, Serdar Aziz, Altay Bayındır ve Ferdi Kadıoğlu’nun sakatlıkları devam ediyor.

İstanbulspor’u Elediler

Afjet Afyonspor, 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele ediyor. Bu hafta içi Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Cem Kavçak’ın öğrencileri, zor bir kura çekti. 2. Lig Kırmızı Grupta geçtiğimiz hafta Çorum FK’yı konuk eden Afjet Afyonspor, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Üst üste 5 maçtır kazanmayı başaran Cem Kavçak’ın ekibi, zirve takibini sürdürüyor. Lider Sakaryaspor’un 8 puan gerisinde 3. sıradalar. Türkiye Kupası’nda bir önceki turda İstanbulspor’u deplasmanda 3-2 ile geçmeyi başaran Afjet Afyonspor, bu kez Fenerbahçe deplasmanında sürpriz arayacak.

Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Afjet Afyonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma ATV kanalından Türkiye saati ile 21.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Turgut Dorman. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luizg Gustavo, Serdar Aziz, Altay Bayındır ve Ferdi Kadıoğlu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Berke Özer, Nazım Sangare, Atila Szalai, Kim Min Jae, Filip Novak, Jose Sosa, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia, Mesut Özil, Serdar Dursun

Afjet Afyonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Afjet Afyonspor’un muhtemel kadrosu: Anıl Atağ, Alper Tursun, Emre Dayan, Nazmi Candoğan, Erdinç Pekgöz, Doğan Ateş, Doğukan Emeksiz, Erhan Şentürk, Mithat Pala, Fatih Aktay, Celal Henalp

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, turun net favorisi. İç sahada konuk edecekleri Afjet Afyonspor’u farklı mağlup ederler ve bir üst tura yükselirler. Karşılaşmada en az 3 gol bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.30

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.42

Maç Sonucu: 2-0 (Uzatmalar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Afyonspor, çok iyi direndi ama sonunu getiremedi. Fenerbahçe, Osayi önderliğinde 2-0 kazandı ve bir üst tura yükseldi.