Göztepe Samsunspor Bahis Tahmini 29.12.2021

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Göztepe evinde, Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 18.30’da başlayacak ve A SPOR kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Göztepe ve Samsunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Göztepe kazanır 1.75, beraberlik 3.75, Samsunspor kazanır ise 4.50 olarak açıklanmış.

Göztepe Tur Peşinde

Göztepe, bildiğimiz gibi Süper Lig’de zor günler geçiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Adana Demirspor’u konuk eden İzmir ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 1 puanı zor kurtardılar diyebiliriz. Süper Lig’de son 4 maçtan da galibiyet çıkartamayan Nestor El Maestro’nun öğrencileri, bu hafta Türkiye Kupası mesaisine çıkacak. TFF 1. Lig ekiplerinden biri olan Samsunspor ile karşılaşacak olan Göztepe, turun favorisi olarak gösteriliyor. Göztepe’nin bir önceki turda Kahta Spor’u 2-0 ile geçerek, 5. tura yükseldiğini belirtelim. Maç öncesinde Göztepe’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Samsunspor Sürpriz Arıyor

Samsunspor, bildiğimiz gibi TFF 1.Lig’de boy gösteriyor. Bu sezon üst sıraları zorlayan bir görüntü içerisinde olan Samsunspor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Tuzlaspor ile 2-2 berabere kaldı. TFF 1. Lig’de oynadıkları son 3 maçtan galibiyet çıkartamadılar ve üst üste yaşanan puan kayıpları ile birlikte 7. sıraya gerilediler. Türkiye Kupası’nda ise bu hafta Göztepe’nin konuğu olacaklar. Bir önceki turda Uşak Spor’u 4-0 ile geçmeyi başaran Fuat Çapa’nın öğrencileri, bu hafta Göztepe karşısında da sürpriz yaparak tur atlamak istiyor. Maç öncesinde Samsunspor’da eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Göztepe – Samsunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı.. Mücadele Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Göztepe'nin 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat , Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Dzenan Burekovic, Atakan Çankaya, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, Halik Akbunar, David Tijanic, Adis Jahovic

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Nurullah Aslan, Alaaddin Okumuş, Yunus Emre Çift, Soner Gönül, Berk Taşkın, Cihan Kahraman, Hüseyin Öztürk, Ali Ülgen, Yasin Öztekin, Moryke Fofana, Tomane

İddaa Tahmini

Göztepe, Süper Lig’de iyi sonuçlar alamıyor. Bu hafta içi Türkiye Kupası mesaisine çıkacaklar. Göztepe’nin kazanarak, biraz olsun moral bulacağını düşünüyorum. İç sahada Samsunspor’u devirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Göztepe, tek golle kazanmayı başardı. Samsunspor’u 1-0 mağlup ettiler ve tur atladılar.