Alcoyano Real Madrid İddaa Tahmini 05.01.2022

İspanya Kral Kupası son 32 turu maçında Real Madrid deplasmanda, Alcoyano’nun konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.30’da başlayacak ve Tivibu Spor 2 kanalından ekranlara gelecek.

Alcoyano ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Alcoyano kazanır 13.00, beraberlik 6.50, Real Madrid kazanır ise 1.20 olarak açıklanmış.

Alcoyano Mucize Peşinde

Alcoyano, İspanya’da alt liglerde mücadele diyor. İspanya Primera RFEF Ligi B Grubunda boy gösteren Alcoyano, bu hafta içi Kral Kupası son 32 turunda Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Bir önceki turda La Liga takımlarından biri olan Levante’yi penaltılarla geçen Vicente Parras’ın ekibi, sürpriz bir sonuç alarak tur atlamıştı. Bu kez ise Real Madrid karşısında işleri çok daha zor olacak. Son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan ve ligde 11. Sıraya kadar gerileyen Alcoyano’da moraller bozuk. Maç öncesinde Alcoyano’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Real Madrid İçin Kolay Maç

Real Madrid, geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da şok bir mağlubiyet yaşadı. Alfonso Perez Stadı’nda konuk oldukları Getafe’ye 1-0 kaybettiler. İspanya La Liga’da 11 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, bu sezon 2. Yenilgisini aldı. Bu hafta içi ise Kral Kupası son 32 turunda Alcoyano deplasmanına konuk olacaklar. Real Madrid’in Kral Kupası’nda daha önce maç oynamadığını ve bu sezon turnuvaya son 32 turundan katıldıklarını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Vinicius Junior, Thiabaut Courtouis’in covid testleri pozitif.

Maç Bilgileri

Alcoyano – Real MadridMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.30’da başlayacak ve Tivibu Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Vinicius Junior, Thiabaut Courtouis’in covid testleri pozitif.

Alcoyano'nun ilk 11'i Belli mi?

Alcoyano’nun muhtemel kadrosu: Jose Juan Figueras, Angel Lopez Perez, Juan Antonio Vidal, Lillo Castellano, Fran Miranda, Raul Gonzalez Valls, Imanol Garcia, Primitivo Ferriz Garcia, Dani Vega, Javier Garcia, Morad Daoudi El Ghezouani

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Rodrygo, Marco Asensio, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Geçen hafta La Liga’da Getafe’ye kaybettiler. Bu hafta Kral Kupası’nda zayıf rakibi Alcoyano’yu farklı geçerler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: H2, Oran ***

Rexbet Oranı: H2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, zorlandığı karşılaşmadan galibiyet ile döndü. Alcoyano’yu deplasmanda 3-1 ile geçen Real Madrid, bir üst tura çıkmayı başardı.