Cartagena Valencia Bahis Tahmini 05.01.2022

İspanya Kral Kupası’nda heyecan devam ediyor. Valencia deplasmanda, Cartagena karşısında tur arayacak. Karşılaşmanın saat 18.00’de başlayacağını ve Tivibu Spor 5 nalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Cartagena Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Cartagena kazanır 3.40, beraberlik 3.30, Valencia kazanır ise 2.10 olarak açıklanmış.

Cartagena’da Moraller Yerinde

Cartagena, bu hafta içi İspanya Kral Kupası’nda Valencia ile karşı karşıya gelecek. Bir önceki turda CD Castellon’u deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başaran Cartagena, bu kez Valencia karşısında da turu geçmeyi hedefliyor. İspanya 2. Ligi’nde geçtiğimiz hafta sonu Almeria deplasmanına konuk olan Luis Miguel Carrion’un ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Lider Almeria karşısında 3 puan alan Cartagena’da moraller yerinde. Valencia maçı öncesinde Cartagena’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Valencia’dan Beklenmedik Mağlubiyet

Valencia, geçtiğimiz hafta İspanya La Liga’da beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Mestalla’da konuk ettikleri Espanyol’a 2-1 kaybettiler. Bu mağlubiyet ile İspanya La Liga’da 7 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Valencia, ilk 6 yarışında yara aldı. Rayo Vallecano ve Real Sociedad’ın puan kaybettiği haftada fırsatı iyi değerlendiremediler. Bu hafta içi ise Kral Kupası son 32 turunda Caragena’ya konuk olacak Valencia, bir önceki turda alt lig takımı olan Arenteiro’yu deplasmanda 3-1 ile geçmişti. Maç öncesinde Valencia’da önemli bir eksik yok.

Maç Bilgileri

Cartagena – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Tivibu Spor 5 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Cartagena'nın ilk 11'i Belli mi?

Cartagena’nın muthtemel kadrosu: Marc Martinez, Pedro Alcala, Pablo Vazquez Perez, Gaston Silva, Julion Delmas, Yann Bodiger, Pablo de Blasis, Richard Boateng, Alberto Fernandez, Ruben Castro, Alex Gallar

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jasper Cillesen, Daniel Wass, Mouckhtar Diakhaby, Toni Lato, Thierry Correia, Hugo Guillamon, Yunus Musah, Carlos Soler, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

Valencia, geçen hafta Espanyol karşısında yaşadığı mağlubiyet ile taraftarlarını üzdü. Kral Kupası’nda Cartagena karşısında turun favorisiler. Bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılırlar ve bir üst tura yükselirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.96

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia, zorlandığı maçta gülen taraf oldu. Cartagena deplasmanında 90+3’de Cheryshev’in golüyle 2-1 kazandılar ve bir üst tura yükseldiler.