Beşiktaş Antalyaspor İddaa Tahmini 05.01.2022

Türkiye Süper Kupası final maçında, Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.45’de başlayacak ve ATV kanalından ekranlara gelecek.

Beşiktaş ve Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 1.83, beraberlik 4.00, Antalyaspor kazanır ise 4.50 olarak açıklanmış.

Beşiktaş’ın Hedefi Galibiyet

Beşiktaş, bildiğimiz gibi Süper Lig’de zor günler geçiriyor. Geçtiğimiz hafta Süper Lig’de Konyapsor deplasmanına konuk olan Beşiktaş, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Siyah Beyazlılar, bu hafta içi ise Süper Kupa’da Antalyaspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz sezonu Süper Lig’de Türkiye Kupası’nda şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, Türkiye Kupası 2.’si olan Antalyaspor karşısında da kazanarak bir kupa daha almayı hedefliyor. Önder Karaveli yönetiminde son 4 maçta güven vermeyen Beşiktaş’ın Antalyaspor karşısında nasıl bir performans göstereceği merak konusu. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Gökhan Töre, Mert Günok, Kevin Nkoudou ve Necip Uysal’ın sakatlıkları bulunuyor.

Antalyaspor’un İşi Zor

Antalyaspor, geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile karşı karlıya gelmiş ve rakibine 2-0 mağlup olmuştu. Geçtiğimiz sezonun Türkiye Kupası ve Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile, Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecekler. Süper Lig’de bu sezon alt sıralardan kurtulma savaşı veren Akdeniz ekibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Galatasaray deplasmanından puansız döndü. Rakibine 2-0 mağlup olan Nuri Şahin’in öğrencileri, Süper Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamadı. Katar’da oynayacakları Süper Kupa finalinde Beşiktaş karşısında da işleri pek kolay olmayacak. Maç öncesinde Antalyaspor’da Ufuk Akyol ve Harun Alpsoy’un sakatlıkları sürüyor.

Maç Bilgileri

Beşiktaş – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı.. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Alex Teixeira, Necip Uysal, Mert Günok ve Kevin Nkoudou’nun sakatlıkları devam ediyor. Antalyaspor’da Ufuk Akyol ve Harun Alpsoy’un sakatlıkları sürüyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Francisco Montero, Domagoj Vida, Wellinton Silva, Rıdvan Yılmaz, Can Bozdoğan, Miralem Pjanic, Josef De Souza, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Mitcy Batshuayi

Antalyaspor'un İlk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Bahadır Öztürk, Veysel Sarı, Kudryashov, Hakan Özmert, Deni Milosevic, Doğukan Sinik, Amilton, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright

İddaa Tahmini

İki takımda savunmada güven vermiyor. Hem Antalyaspor hem de Beşiktaş, Süper Lig’in devre arasına mağlubiyet ile girdi. Formsuz iki takımında maçın taraf bahsi riskli. En mantıklı seçim gollere yönelmek.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye Süper Kupa’da şampiyonluğa ulaşan taraf Beşiktaş oldu. Antalyaspor’u penaltılarla mağlup ettiler ve bir kupa daha kazanmayı başardılar.