Chelsea Tottenham İddaa Tahmini 05.01.2022

İngiltere Lig Kupası yarı final maçında Chelsea evinde, Tottenham ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 22.45’de başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Chelsea ile Tottenham takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Chelsea galibiyetine 2.00, beraberlik tercihine 3.60, Tottenham galibiyetine ise 3.75 verildiğini görüyoruz.

Chelsea Final Peşinde

Chelsea, geçtiğimiz hafta sonu Stamford Bridge’de Liverpool’u konuk etti. 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmayı başaran Maviler, Premier Lig’de 2. Sıradaki yerini korudu. Lider Manchester City ile puan farkı açıldı ama en azından yarışın içinde olduklarını gösterdiler. Bu hafta içi ise İngiltere Lig Kupası’nda Tottenham ile karşılaşacaklar. Chelsea, bir önceki turda Brentford’u deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başarmış ve yarı finale yükselmişti. Yarı finalde de Tottenham karşısında turun favorisi olarak gösteriliyorlar. Maç öncesinde Chelsea’de Reece James ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor. Edouard Mendy ise Afrika Kupası’na gitti. Romelu Lukuku’nun kadroda yer alması beklenmiyor.

Tottenham Moralli

Tottenham’da moraller yerinde. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Watford deplasmanına konuk olan Antonio Conte’nin ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Davinson Sanchez’in kafa golüyle 3 puanı aldılar ve yenilmezlik serileri 8 maça çıktı. Antonio Conte’nin göreve gelişinden bu yana Premier Lig’de henüz mağlubiyet yaşamadılar. Bu hafta iç ise Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olacaklar. İngiltere Lig Kupası’nda bir önceki turda West Ham’ı 2-1 ile geçmeyi başaran Tottenham, bu kez Chelsa karşısında da galibiyet arayacak. Maç öncesinde Tottenham’da Ryan Sessegnon, Cristian Romero ve Giovani Lo Celso’nun sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Chelsea – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Reece James ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor. Edouard Mendy ise Afrika Kupası’na gitti. Romelu Lukuku’nun kadroda yer alması beklenmiyor. Tottenham’da Ryan Sessegnon, Cristian Romero ve Giovani Lo Celso’nun sakatlıkları bulunuyor.

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizzabalaga, Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen, Antonio Rüdiger, Marcos Alonso, Jorginho, Mateo Kovacic, Hakim Ziyech, Mason Mount, Christian Pulusic, Hudson Odoi,

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Sergio Reguilon, Pierre Emile Hojbjerg, Ndombele, Lucas Moura, Oliver Skipp, Heung Min Son, Hary Kane

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Tottenham, son haftalarda hücumda üretken. Chelsea’de savunma sorunları devam ediyor. Stamford Bridge’de gollü bir maç izleriz. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, taraftarı önünde hata yapmadı. Stamford Bridge’de konuk ettikleri Tottenham’ı 2-0 mağlup ettiler ve rövanş maçı için avantaj yakaladılar.