Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalana – Torino İddaa Tahmini 06.01.2022

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 6 Ocak Perşembe akşamı bizleri Atalana ile Torino‘nun 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 18:30‘da başlama düdüğü çalınacak olan karşılaşmayı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

İddaa, Atalanta galibiyetine 1.36, beraberliğe 3.75, Torino galibiyetine ise 4.80 oran belirlemiş durumda. Bets10 ise ev sahibine 1.53, beraberliğe 4.50, konuk ekibe ise 6.00 oran veriyor.

Atalanta Zirve Yarışında Ağır Yaralı

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Atalanta, devre arasına girilirken beklenmedik kayıplar yaşadı. Son 2 haftayı 5 puan kaybıyla geçiren ev sahibi, şampiyonluk yarışında 5 puandan çok daha fazlasını kaybetti. 10 maçtan namağlup çıkarak, ezeli rakibi Roma’yı evinde ağırlayan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, 4-1’lik mağlubiyetle büyük bir şok yaşarken, son sınavında ise düşme hattındaki Genoa ile 0-0 berabere kaldı. Liderin 8 puan gerisine düşen ve kendisine 4. sırada yer bulan Atalanta, bu sezon sadece ligde 3 mağlubiyet alırken, ilk 7 sıra dışında hiçbir rakibine mağlup olmadı. Lige iyi bir geri dönüş yapmak isteyen Atalanta, 11. sırada yer alan Torino’yu evinde konuk edecek.

Torino Lidere Direnemedi

Torino sezonun ilk yarısını mağlubiyetle kapattı. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter karşısına 4 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkmayı başaran Ivan Juric’in öğrencileri, lider karşısında tüm çabalarına rağmen 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Torino son maçtan mağlup ayrılsa da, lider karşısında hafife alınamaması gereken bir performans ortaya koydu. 19 haftadan topladığı 25 puanla 11. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, alt sıralardan uzak kalmayı başarsa da, üst sıralar için henüz yeterli değil. Sezonun ilk yarısı evinde 2-1 mağlup olduğu Atalanta karşısına deplasmanda çıkacak olan Torino, zirve yarışı veren rakibi karşısında sürpriz arayacak.

Maç Bilgileri

Atalanta – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi P. Giacomelli. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta takımında Gosens, Maehle ve Toloi sakat. Torino cephesinde ise Belotti ve Verdi’nin sakatlığı bulunuyor.

Atalanta’nın ilk 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Zappacosta, Luis Palomino, Pezzella, Merih Demiral, Malinovskyi, Freuler, Roon, Pasalic, Koopmeiners, Zapata.

Torino’nun ilk 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Milinkovic-Savic, Buongiorno, Vojvoda, Bremer, Aina, Ricardo Rodriquez, Lukic, Tomas Rincon, Linetty, Sanabria, Marko Pjaca.

İtalya Serie A Ligi’nde zirvenin önemli adayları arasında yoluna devam eden Atalanta, taraftarı önünde hataya izin vermeyecek ve Torino karşısında 3 puana uzanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.53

Maç Sonucu: Mücadele Ertelendi.

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele Ertelendi.