Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo – Genoa İddaa Tahmini 06.01.2022

Mapei Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Sassuolo ile Genoa karşı karşıya gelecek. 6 Ocak Perşembe akşamı Türkiye saati ile 18:30‘da sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesini, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Sassuolo galibiyetine 1.66, beraberliğe 4.33, Genoa galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Sassuolo 6 Hafta Sonra Mağlup

İtalya Serie A Ligi’dne sezonun ilk yarı sona ererken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sassuolo 13. sırada  yer aldı. 19 haftadan 6 galibiyet, 6 beraberlik, 7 mağlubiyetle 24 puan toplayan ev sahibi, 19. haftaya kadar 6 maçtan 4 beraberlik, 2 galibiyetle namağlup çıkmayı başarırken, seri Bologna karşısında 3-0’lık mağlubiyetle son buldu. Maça iyi başlamasına karşın, savunma arkasına atılan her topta gol yeme tehlikesi yaşayan Sassuolo, yakaladığı fırsatları bir türlü değerlendiremezken, devre arasına ağır bir mağlubiyetle girdi. Sezon başında göreve Alessio Dionisi’yi getiren ev sahibi, ilk haftadan itibaren gol sorunu yaşamsa da, savunmada iyi bir performans grafiği yakalayamadı.

Genoa Zor Günler Geçiriyor

Genoa, İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısını düşme potasında tamamladı. Cagliari ve Salernitana ile birlikte zayıf halka olmaktan kurtulmayı başaramayan Genoa, 19 haftalık periyottan sadece 1 galibiyetle çıkarken, göreve 7 hafta önce gelen Andriy Shevchenko yönetiminde henüz galibiyetle tanışmadı. Bu sezon sadece düşme hattındaki Cagliari’yi mağlup edebilen konuk ekip, teknik adam değişikliğinin ardından son 7 haftayı 5 mağlubiyet, 2 beraberlikle noktaladı. 7 haftada sadece 2 gol atabilen ve kalesinde 13 gole engel olamayan Genoa, ligde kalmak istiyorsa sezonun 2. yarısında kötü gidişata son vermek zorunda.

Maç Bilgileri

Sassuolo – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi G. Manganiello. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo takımında Djuricic sakat. Genoa cephesinde ise Criscito, Fares, Rovella ve Shevchenko’nun sakatlığı bulunuyor.

Sassuolo’nun ilk 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Rogerio, Ferrari, Chiriches, Toljan, Domenico Berardi, Junior Traore, Maxime Lopez, Scamacca, Caputo, Raspadori.

Genoa’nın ilk 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Salvatore Sirigu, Biraschi, Sabelli, Ghiglione, Abdoulaye Toure, Melegoni, Cambiaso, Badelj, Sturaro, Kallon, Pandev.

Rakibinden çok daha iyi bir lig performansı ortaya koyan ve devre arasına rahat bir konumda giren Sassuolo, 16 maçtır kazanamayan Genoa karşısında, iç saha avantajını değerlendirerek galibiyete uzanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.43

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. İlk yarıyı Genoa 1-0 önde kapatmayı başarırken, ikinci yarının hemen başında Sassuolo rakibine Berardi ile karşılık verdi. İki takımda 90 dakika sonunda 1’er puana razı geldi.