Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sampdoria – Cagliari İddaa Tahmini 06.01.2022

S Sport, S Sport Plus ekranlarından 6 Ocak Perşembe akşamı Türkiye saati ile 14:30‘da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 20. hafta mücadelesinde, Sampdoria ile Cagliari karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Luigi Ferraris Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Sampdoria galibiyetine 1.87, beraberliğe 3.75, Cagliari galibiyetine ise 4.20 oran belirlemiş durumda.

Sampdoria 3 Maçtır Kaybetmiyor

Sampdoria, İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısını alt sıralardan kurtulma mücadelesiyle geçirdi. Roberto D’Aversa ve öğrencileri ilk 19 haftalık periyotta bunu başaramazken, 19 haftada 5 galibiyet, 5 beraberlikle 20 puan topladı ve düşme hattının 9 puan üzerinde, 15. sırada kendisine yer buldu. Kalesinde gördüğü 35 golle ligin en zayıf savunma performanslarından birini ortaya koyan Sampdoria, devre arasında kiralık olarak sağ bek Fabio Depaoli ile anlaşma sağladı. Savunmasını güçlendirmek isteyen ev sahibi, sezon genlinin aksine son 3 haftadan 2 beraberlik, 1 galibiyetle yenilgisiz çıkmayı başarmış ve alt sıralardan kurtulmak adına umutlanmıştı. Samdporia bu hafta düşme hattındaki Cagliari karşısında kazanarak, alt sıralarla puan farkını açmak istiyor.

Cagliari Düşme Hattında

Cagliari, İtalya Serie A Ligi sahnesinde ilk yarı sona ererken, ligin yeni temsilcisi Salernitana ile birlikte en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Göreve 4. haftada Walter Mazzarri’yi getirmesine karşın 19 haftalık periyottan sadece 1 galibiyet çıkarabilen konuk ekip, son 11 haftanın tamamında puan kaybederek düşme potasının içerisine girerken, ligde kalma umutları günden güne azaldı. Kalesinde gördüğü 40 golle ligin en zayıf savunma performanslarında birini sergileyen Cagliari, devre arasında savunmaya önemli bir takviye yaptı ve genç stoper Matteo Lovato’yu, Atalanta’dan kiraladı. Sampdoria karşısında 11 haftalık galibiyet hasretiyle çıkacak olan Cagliari, lige yeni bir başlangıç yaparak, ligde kalma umutlarına sıkı sıkı tutunmak istiyor.

Maç Bilgileri

Sampdoria – Cagliari Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi G. Camplone. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sampdoria takımında Damsgaard sakat. Cagliari cephesinde ise Ladinetti, Rog ve Strootman’ın sakatlığı bulunuyor. Godin, Walukiewicz ve Caceres kadroda yer almayacak.

Sampdoria’nın ilk 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Bereszynski, Tommaso Augello, Yoshida, Mehdi Leris, Thorsby, Ekdal, Candreva, Torregrossa, Quagliarella.

Cagliari’nin ilk 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Alessio Cragno, Bellanova, Lykogiannis, Ceppitelli, Zappa, Carboni, Grassi, Nandez, Pedro, Marin, Balde.

İtalya Serie A Ligi’nde alt sıralardan kurtulmak isteyen Sampdoria, sezonun 2. yarısı başlarken, düşme hattındaki Cagliari karşısında hata yapmayacak ve 3 haftalık seriyi galibiyetle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.87

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Cagliari deplasmanda 2 golle kazandı. Konuk ekip düşme hattından kurtulmak adına dev bir adım atarken, Sampdoria ise iç saha performansıyla bu hafta bizleri yanılttı.