Real Zaragoza Sevilla İddaa Tahmini 06.01.2022

İspanya Kral Kupası’nda son 32 turu heyecanı devam ediyor. Real Zaragoza evinde, Sevilla karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Tivibu Spor 5 kanalından canlı yayınlanacak.

Real Zaragoza ile Sevilla zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Real Zaragoza galibiyetinin 3.75, beraberlik tercihinin 3.30, Sevilla galibiyetinin ise 2.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Real Zaragoza Gol Atamıyor

Real Zaragoza, İspanya Kral Kupası son 32 turunda Sevilla ile karşı karşıya gelecek. Bir önceki turda Burgos’u rahat bir şekilde geçmeyi başaran Real Zaragoza, rakibini 2-0 mağlup etmişti. İspanya 2. Ligi’nde boy gösteren Real Zaragoza, son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Mirandes deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Üst üste 3. yenilgisini alan Real Zaragoza, son 3 maçta ise gol atmayı başaramadı. Bu hafta Kral Kupası’nda Sevilla’yı konuk edecek Real Zaragoza’da Pep Chavarria, covid sebebiyle kadroda yer almıyor.

Sevilla Umutlarını Sürdürüyor

Sevilla, La Liga’da şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Cadiz deplasmanına konuk olan Sevilla, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Lider Real Madrid ile aradaki puan farkını 5’e indirdiler. Bu hafta içi ise Kral Kupası son 32 turunda Real Zaragoza deplasmanına konuk olacak Sevilla, turun net favorisi olarak gösteriliyor. Bir önceki turda Andratx’ı penaltılarle eleyen Sevilla, son 32 turunda Real Zaragoza’nın rakibi oldu. Maç öncesinde Sevilla’da Erik Lamela ve Suso’nun sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Real Zaragoza – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Tivibu Spor 5 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Romareda Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Zaragoza’da Pep Chavarria, covid sebebiyle kadroda yer almıyor. Sevilla’da Erik Lamela ve Suso’nun sakatlıkları devam ediyor.

Real Zaragoza’nın ilk 11’i Belli mi?

Real Zaragoza’nın muthtemel kadrosu: Cristian Alvarez, Jair Amadori Enrique Maza, Alejandro Frances Torrijo, Fran Gamez, Lluis Lopez Marmol, Valentin Vada, Inigo Eguaras, Francho Serrano Garcia, Juan Narvaez, Alvaro Gimenez

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Yassine Bono, Gonzalo Montiel, , Diego Carlos, Karim Rekik, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Fernando, Oliver Torres, Lucas Ocampos, Papu Gomez, Rafa Mir

İddaa Tahmini

Sevilla’nın normal şartlarda kazanması gereken bir maç. Son haftalarda Real Zaragoza çok formsuz. Sevilla’dan galibiyet bekliyorum. Lopetegui’nin ekibi kazanmayı başarır ve bir üst tura adını yazdırır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.79

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, rahat bir galibiyet aldı. Real Zaragoza’yı 2-0 mağlup ettiler ve bir üst tura yükseldiler.