Sporting Gijon Villarreal Bahis Tahmini 06.01.2022

İspanya Kral Kupası son 32 turu heyecanı devam ediyor. Villarreal deplasmanda, Sporting Gijon’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Tivibu Spor 4 kanalından canlı yayınlanacak.

Sporting Gijon ile Villarreal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10  oranlarını ele alacak olursak Sporting Gijon galibiyetinin 3.60, beraberlik tercihinin 3.30, Villarreal galibiyetinin ise 2.05 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sporting Gijon’un İşi Zor

Sporting Gijon, bildiğimiz gibi İspanya 2. Lig’de mücadele ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Lugo’yu konuk eden David Gallego’nun öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 18. sırada yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren Lugo’ya karşı kazanamadılar. Bu hafta içi ise Kral Kupası son 32 turunda Villarreal’i konuk edecekler. Bir önceki turda Alcorcon’u 2-1 ile geçmeyi başaran Sporting Gijon’un bu kez işi çok daha zor. Maç öncesinde Sporting Gijon’da Pablo Perez’in sakatlığı devam ediyor.

Villarreal’den Üst Üste Galibiyetler

Villarreal’de yüzler gülüyor. Son haftalarda İspanya La Liga’da üst üste galibiyetler almayı başaran Unai Emery’nin öğrencileri, iyi bir çıkış yakaladı. Geçtiğimiz hafta La Ceramica’da Levante’yi konuk eden Villarreal, sahadan 5-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Gerard Moreno önderliğinde 3 puana ulaşan Villarreal, üst üste 4. galibiyetini elde etti. Bu hafta içi ise İspanya Kral Kupası son 32 turunda, Sporting Gijon’un konuğu olacaklar. Maç öncesinde Villarreal’de Ruben Pena’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Maç Bilgileri

Sporting Gijon – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Tivibu Spor 4 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de El Molinon Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sporting Gijon’da Pablo Perez’in sakatlığı devam ediyor. Villarreal’de Ruben Pena’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Sporting Gijon'un ilk 11’i Belli mi?

Sporting Gijon’un muhtemel kadrosu: Diego Merino, Guille Rosas, Borja Lopez, Pablo Carrasco, Aitor Flores, Pedro Diaz, Nacho Mendez, Jose Gragera, Francisco Villalba, Gaspar Campos, Uros Djurdjevic

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Ruben Pena, Aissa Mandi, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Francis Coquelin, Manuel Trigueros, Yeremi Pino, Boulaye Dia, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Villarreal, turun favorisi. Son haftalarda müthiş bir çıkış yakaladılar ve hücumda müthiş bir üretkenlik gösteriyorlar. Sporting Gijon karşısında da kazanırlar ve turu geçerler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.92

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, sürpriz bir yenilgi aldı. Sporting Gijon’a deplasmanda 2-1 kaybettiler ve Kral Kupası’na veda ettiler.