Amorebieta Tenerife Bahis Tahmini 07.01.2022

İspanya 2. Lig’de heyecan devam ediyor. Üst sıra takibini devam ettiren Tenerife deplasmanda, Amorebieta’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden canlı olarak izlenebilecek.

Amorebieta ve Tenerife arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Amorebieta kazanır 3.50, beraberlik 3.10, Tenerife kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış.

Amorebieta Düşme Hattında

Amorebieta, İspanya 2. Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta Burgos deplasmanına konuk olan Amorebieta, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Koldo Obieta Alberdi’nin golleriyle 1 puanı kurtaran Amorebieta, son haftalarda üst üste puanlar topluyor. İspanya 2. Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmadan da mağlubiyet yaşamadan ayrılan İnigo Fernandez’in öğrencileri, kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Bu hafta iç sahada Tenerife’yi konuk edecek Amorebieta’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Tenerife 5 Maç Sonra Kaybetti

Tenerife, geçtiğimiz hafta sonu şok bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Las Palmas’a 1-0 kaybettiler. İkinci yarıda yediği tek golle kaybeden Tenerife, İspanya 2. Lig’de 5 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Şampiyonluk yarışında beklenmedik bir mağlubiyet alan Luis Miguel Ramis’in öğrencileri, 4. sıraya geriledi. Bu hafta ise düşme hattında bulunan Amorebieta deplasmanına konuk olacaklar. Maçın favorisi olarak gösterilen Tenerife’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Amorebieta – Tenerife Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Lezama Facilities Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Amorebieta'nın ilk 11’i Belli mi?

Amorebieta’nın muhtemel kadrosu: Unai Marino Alkorta, Aitor Arregi, Aimar Caballero, Oscar Gil, Gaizka Larrazabal, Iker Bilbao Mediguren, Mikel Alvaro, Iker Seguin Cid, Alvaro Pena, Koldo Ibieta Alberdi, Gorka Guruzeta

Tenerife'nin ilk 11’i Belli mi?

Tenerife’nin muhtemel kadrosu: Juan Soriano, Jose Leon Bernal, Sergio Gonzalez, Carlos Pomares, Alex Alardi, Elady, Alex Bermejo, Aitor Sanz, Samuel Shashoua, Enric Gallego, Jeremy Mellot

İddaa Tahmini

Tenerife, maçın favorisi. Geçen hafta Las Palmas’a iç sahada kaybettiler. Bu hafta düşme hattında yer alan Amorebieta’yı mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.14

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tenerife, yine puan kaybetti. Düşme hattında bulunan Amorebieta ile 1-1 berabere kaldılar.