TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Yeni Malatyaspor İddaa Tahmini 07.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de 2. Yarı heyecanı bugün başlıyor. Lider Trabzonspor evinde, Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Trabzonspor kazanır 1.48, beraberlik 4.75, Yeni Malatyaspor kazanır ise 7.50 olarak açıklanmış.

Trabzonspor 3 Puan Peşinde

Trabzonspor, Süper Lig’de devre arasına puan kaybı yaşayarak girdi. 10 gün önce iç sahada konuk ettikleri Başakşehir ile golsüz berabere kaldılar. Başakşehir karşısında 2 topu direkten dönen Bordo Mavililer, galibiyeti kaçırdı diyebiliriz. Süper Lig’de bu sezon tek mağlubiyeti bulunan Abdullah Avcı’nı ekibi, en yakın takipçisi Konyaspor’un 7 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Bu sezon şampiyonuğun en güçlü adayı olan Trabzonspor’un iç sahada henüz mağlubiyet yaşamadığını belirtelim. Yeni Malatyaspor’u konuk edecek Trabzonspor’da Edgar Ie ve Anthony Nwakaeme’nin sakatlıkları devam ediyor.

Yeni Malatyaspor 9 Maçtır Kazanamıyor

Yeni Malatyaspor’da galibiyet hasreti devam ediyor. 10 gün önce Kadıköy’de Fenerbahçe’ye konuk olan Marius Sumudica’nın ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de kötü bir performans gösteren Yeni Malatyaspor, üst üste 9 maçtır galibiyet alamıyor. Son haftalarda yaşadıkları puan kayıpları ile birlikte Süper Lig’de son sıraya kadar gerilediler. Bu sezon sadece 4 galibiyeti bulunan Yeni Malatyaspor, küme düşme adayları arasında başı çekiyor. Maç öncesinde Yeni Malatyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Trabzonspor – Yeni Malatyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Edgar Ie ve Anthony Nwakaeme’nin sakatlıkları devam ediyor.

Trabzonspor'un 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Hüseyin Türkmen, Anders Trondsen, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Antonio Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Fode Koita, Andreas Cornelius

Yeni Malatyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Issam Chebake, Sadık Çiftpınar, Semih Kaya, Wallace, Karim Hafez, Rayane Aabeid, Stevie Mallan, Mounir Chouiar, Benjamin Tetteh, Adem Büyük

İddaa Tahmini

Trabzonpsor, maçın net favorisi. Son haftaların formsuz takımlarından biri olan Yeni Malatyaspor karşısında rahat bir galibiyet almalarını bekliyorum. Bordo Mavililer, 3 puana yakın olan taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, Süper Lig’de yoluna devam ediyor. Yeni Malatyaspor’u Cornelius’un golüyle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.