Swindon Town Manchester City İddaa Tahmini 07.01.2022

İngiltere FA Cup 3. Turunda Cuma günü tek maç oynanacak. Manchester City deplasmanda, Swindon Town’a konuk olacak. Mücadele saat 23.00’de başlayacak ve Tivibu Spor 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Swindon Town ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Swindon Town kazanır 36.00, beraberlik 11.00, Manchester City kazanır ise 1.06 olarak açıklanmış.

Swindon Town Sürpriz Peşinde

Swindon Town, İngiltere 2. Lig’de üst sıra takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Northampton ile karşı karşıya gelen Ben Garner’ın ekibi, sahadan 5-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Ligin 2. sırasında bulunan Northampton karşısında farklı bir galibiyet alarak dikkat çektiler. 4 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Swindon Town, bu hafta içi FA Cup 3. turunda Manchester City ile karşılaşacak. Maç öncesinde Swindon Town’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester City Rahat Kazanmalı

Manchester City, yoluna doludizgin devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Arsenal’a konuk olan Pep Guardiola’nın öğrencileri, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı ve liderliğini sürdürdü. Premier Lig’de üst üste 11maçtır kazanmayı başaran Manchester City, en yakın takipçisi Chelsea’nin 10 puan önünde bulunuyor. Bu hafta içi ise FA Cup 3. turunda Swindon Town’a konuk olacak Manchester City, turun net favorisi. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de savunmadan John Stones’un sakatlığı sürüyor.

Maç Bilgileri

Swindon Town – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Tivibu Spor 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele County Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de savunmadan John Stones’un sakatlığı sürüyor.

Swindon Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Swindon Town’ın muhtemel kadrosu: Jojo Wollacott, Akinwale Odimayo, Jordan Lyden, Robert Hunt, Ellis Iandolo, Jack Payne, Harry McKirdy, Jonny Williams, Lous Reed, Tyreece Simpson, Kaine Kessler

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Joao Cancelo, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Raheem Sterling, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Swindon Town’ın turu geçmesi mucizelere bağlı. Manchester City’e karşı direnmeleri çok zor. Konuk ekipten rahat bir galibiyet bekliyorum. Manchester City farklı kazanır ve bir üst tura yükselir.

İddaa Oranı: MS 2 (-2), Oran 1.84

Jetbahis Oranı: MS 2 (-2), Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, rahat kazandı. Swindon Town’ı 4-1 ile geçtiler ve bir üst tura yükseldiler. Tercihimiz kazandı.