İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 06.01.2022

6 Ocak Perşembe akşamı için 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. İtalya Serie A Ligi mücadeleleriyle kazanmanızı dilerim.

Juventus – Napoli: İY 0, 1.93 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 20. haftasında Juventus ile Napoli’nin derbi mücadelesi bizleri bekliyor. Sezonun 2. yarısı 6 Ocak Perşembe akşamı başlarken, mücadele Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak ve S Sport Plus ile S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 19. haftasında Cagliari ile karşı karşıya gelen Juventus, Moise Kean ve Federico Bernardeschi’nin golleriyle 2-0’lık galibiyete uzanırken, hem yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı, hem de son 2 haftada Bologna ve Cagliari’yi 2-0’lık skorlarla mağlup etti. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk serisi geçtiğimiz sezon kaybedilmesiyle birlikte zorlu bir süreç içerisine giren Juventus, sezon başında göreve teknik adam Massimiliano Allegri’yi getirirken, Portekizli yıldız Ronaldo’nun takımda ayrılışı, ev sahibine önemli ölçüde güç kaybettirdi. Yeni bir yapılanma içerisine giren ekip, sezonun ilk haftalarında yaşadığı üst üste puan kayıplarıyla, şampiyonluk yarışında olmaması beklenirken, son 8 haftada alınan 6 galibiyet, ev sahibini yeniden umutlandırdı. Şampiyonlar Ligi H Grubu’ndan lider çıkmayı başaran, ligde 5. sıraya kadar yükselen Juventus, liderin 12 puan gerisinde yoluna devam ederken, en yakın rakiplerinden Napoli karşısına çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftaya kadar liderlik koltuğunu korumayı başaran Napoli, Luciano Spalletti yönetiminde ilk 12 haftadan 9 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başarırken, lig tarihindeki en iyi sezon başlangıçlarından birini bizlere sergiledi. İnter derbisinde alınan mağlubiyetle birlikte konuk ekipte seri sona ererken, Napoli son 7 haftayı 14 puan kaybıyla kapattı. Son olarak evinde Spezia’ya 1-0’lık skorla mağlup olan Napoli, son 270 dakikayı 1 golle geçirirken, sakatlık yaşayan Osimhen’in yokluğu konuk ekipte fazlasıyla hissedildi. Liderin puan gerisine düşen Napoli, İtalya Serie A Ligi serüvenine 39 puanla 3. sırada devam ederken, bu hafta en yakın rakiplerinden Juventus karşısına çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nde zirve yarışı günden güne kızışırken, yarışta var olmak isteyen Juventus ile Napoli karşı karşıya gelecek. Derbinin ilk yarısında skor eşitliğinin bozulmayacağını düşünüyorum.

Milan – Roma: MS 1, 1.78 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; 6 Ocak Perşembe günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde derbi heyecanı yaşanacak. Milan’ın evinde Roma’yı konuk edeceği zorlu mücadele Türkiye saati ile 20:30’da başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 19. haftasında Empoli deplasmanına konuk olan Milan, gol düellosundan 4-2’lik galibiyetle çıkmayı başardı. Franck Kessie maça 2 golle damgasını vururken, sezona damgasını vuran hücum performansı bir kez daha ev sahibini galibiyete taşıdı. İtalya Serie A Ligi’dne ilk 12 haftadan namağlup çıkarak, tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza atan Milan, son 7 haftada 11 puan kaybetse de, zirve takibini sürdürüyor. Udinese beraberliğinin ardından gelen Napoli mağlubiyeti ev sahibini liderli koltuğundan ederken, Stefano Pioli ve öğrencileri devre arasına lider İnter’in 4 puan gerisinde girdi. Ev sahibi sezonun 2. yarısına iyi bir başlangıç yaparak, şampiyonluk umutlarını sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 19. haftası evinde Sampdoria’yı konuk eden Roma, maç boyunca galibiyeti elde edecek pozisyonlar yakalarken, kalesinde ise mağlubiyeti getirecek tehlikeler yaşadı. Karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan Roma, Atalanta deplasmanında alınan 4-1’lik harika galibiyetin ardından, son haftalarda etkisiz kalan Sampdoria karşısında 1 puanla yetindi. İlk 19 hafta sona erdiğinde 6. sırada yer alan Roma, 10 galibiyet, 2 beraberlikle 32 puan toplamayı başarırken, liderin 14 puan gerisinde yer alıyor. Sezonun ilk yarısında Milan derbisini kaybeden Jose Mourinho’nun öğrencileri, sezonun 2. yarısına derbi galibiyetiyle dönmek istiyor. Rakibinin 10 puan üzerinde yer alan ve İtalya Serie A Ligi’nde zirve mücadelesi veren Milan, deplasmanda mağlup ettiği ezeli rakibi Roma’yı, San Siro’da da mağlup etmeyi başarır.

Fiorentina – Udinese: MS 1, 1.42 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; Fiorentina evinde Udinese’yi konuk edecek. 6 Ocak Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi 20. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 22:45’te start alacak. Maçın yayın ekranı S Sport ve S Sport Plus. Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Vincenzo Italiano ve öğrencileri ilk 19 haftadan 10 galibiyet, 2 beraberlik, 7 mağlubiyetle 32 puan toplamayı başarırken, kendisine 7. sırada yer buldu. Sezonun ikinci yarısı başlarken, Udinese karşısında kazanarak 5. sıraya yükselme fırsatına sahip olan Fiorentina, devre arasında Lille forması giyen Jonathan Ikoné’yi kadrosuna kattı. Sezonun ilk yarısında tam 16 golle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Dusan Vlahovic, Fiorentina’yı sırtlayan isim oldu. Hücum hattında büyük bir koza sahip olan ve bu kozu ilk 19 haftada iyi kullanan ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nde bu hafta üst sıra mücadelesindeki iddiasını sürdürmek istiyor. Udinese cephesinde Gabriele Cioffi dönemi iyi başladı. İtalya Serie A Ligi’nin 16. haftasında teknik adam değişikliğine giden konuk ekip, yeni hocasıyla 3 maçlık fikstürden namağlup çıkmayı başardı. Hoca değişikliğinin ardından özellikle savunmada daha iyi performanslara imza atan Udinese, 3 maçta sadece Milan’dan 1 gol yerken, rakip filelere ise 5 gol göndermeyi başardı. Devre arasına moralli giren konuk ekip, 19 hafta sonunda topladığı 23 puanla 14. sırada yer alıyor. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Udinese, sezonun ilk yarısında 1-0 mağlup olduğu Fiorentina karşısına bu hafta çok daha moralli ve formda çıkacak. Sezonun ilk yarısının etkili takımları arasında yer alan Fiorentina, etkisine kaldığı yerden devam edecek ve Udinese karşısında kazanarak, yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.87

Bets10 Bahis Oranı: 6.88