İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 06.01.2022

6 Ocak Perşembe günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen 3 İtalya Serie A Ligi mücadelesini kupon olarak düzenledim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Atalanta – Torino: MS 1, 1.36 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi sahnesinde 6 Ocak Perşembe akşamı bizleri Atalana ile Torino’nun 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 18:30’da başlama düdüğü çalınacak olan karşılaşmayı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Atalanta, devre arasına girilirken beklenmedik kayıplar yaşadı. Son 2 haftayı 5 puan kaybıyla geçiren ev sahibi, şampiyonluk yarışında 5 puandan çok daha fazlasını kaybetti. 10 maçtan namağlup çıkarak, ezeli rakibi Roma’yı evinde ağırlayan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, 4-1’lik mağlubiyetle büyük bir şok yaşarken, son sınavında ise düşme hattındaki Genoa ile 0-0 berabere kaldı. Liderin 8 puan gerisine düşen ve kendisine 4. sırada yer bulan Atalanta, bu sezon sadece ligde 3 mağlubiyet alırken, ilk 7 sıra dışında hiçbir rakibine mağlup olmadı. Lige iyi bir geri dönüş yapmak isteyen Atalanta, 11. sırada yer alan Torino’yu evinde konuk edecek. Torino sezonun ilk yarısını mağlubiyetle kapattı. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter karşısına 4 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkmayı başaran Ivan Juric’in öğrencileri, lider karşısında tüm çabalarına rağmen 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Torino son maçtan mağlup ayrılsa da, lider karşısında hafife alınamaması gereken bir performans ortaya koydu. 19 haftadan topladığı 25 puanla 11. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, alt sıralardan uzak kalmayı başarsa da, üst sıralar için henüz yeterli değil. Sezonun ilk yarısı evinde 2-1 mağlup olduğu Atalanta karşısına deplasmanda çıkacak olan Torino, zirve yarışı veren rakibi karşısında sürpriz arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde zirvenin önemli adayları arasında yoluna devam eden Atalanta, taraftarı önünde hataya izin vermeyecek ve Torino karşısında 3 puana uzanacaktır.

Spezia – Hellas Verona: MS 2, 2.07 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; 6 Ocak Perşembe akşamı Türkiye saati ile 16:30’da, Spezia ile Hellas Verona kozlarını paylaşacak. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun 2. yarısının başlangıç mücadelesi, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde 6 maçta yaşadığı üst üste puan kayıplarıyla birlikte küme düşme tehlikesini yakından hisseden Spezia, devre arasına girilirken konuk olduğu Napoli deplasmanından sürpriz bir galibiyetle çıkmayı başardı ve kısa süreliğine de olsa, küme düşme tehlikesinden uzak kaldı. 19 hafta sonunda düşme hattı ile arasındaki puan farkını 5’e yükselten Thiago Motta’nın öğrencileri, bu süreçten sadece 4 galibiyet çıkarabildi ve sezonun ilk yarısındaki performans grafiğiyle sınıfta kaldı. Spezia’nın bu haftaki rakibi sezonun ilk yarısında 4-0 mağlup olduğu Hellas Verona. Hellas Verona, Igor Tudor’un göreve gelişiyle birlikte İtalya Serie A Ligi’nde üst sıralara tutunmayı başarsa da, son 3 haftada kaybedilen 7 puan konuk ekibi 12. sıraya kadar taşıdı. İlk kez Tudor yönetiminde üst üste 3 maçta puan kaybeden konuk ekip, teknik adam değişikliğinin ardından ilk 13 haftadan sadece 2 mağlubiyet almıştı. Hoca değişikliğinin ardından hücum hattındaki etkisiyle dikkat çeken Verona, Giovanni Simeone, Barak ve Caprari’nin performans düşüklüğüyle birlikte üst üste puan kayıpları yaşadı. Arayı fırsata çevirmek ve İtalya Serie A Ligi’ne iyi bir geri dönüş yapmak isteyen konuk ekip, sezonun ilk yarısında zorlanmadan mağlup ettiği Spezia karşısına çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları zorlamaya devam eden Hellas Verona, düşme tehlikesinden uzak kalmayı başaramayan Spezia karşısında 3 puan hedefine ulaşacaktır.

Lazio – Empoli: KGVAR, 1.43 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Lazio evinde Empoli’yi ağırlayacak. İtalya Serie A Ligi 20. hafta kapsamında 6 Ocak Perşembe akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadeleyi, futbol severler S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Maurizio Sarri yönetiminde yoluna devam eden Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısını 8. sırada kapattı. 19 haftadan 9 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle 31 puan toplamayı başarabilen Lazio, son 2 haftada Venezia ve Genoa karşısında 3-1’lik skorlarla galibiyet hedefine ulaşsa da, henüz Avrupa potasına giremedi. UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda ise liderlik şansını Galatasaray’a kaptıran Lazio, 6 haftalık fikstürden sadece 1 mağlubiyet alsa da, galibiyet adına fazlasıyla zorlandı. Play Off mücadelesi verecek olan ev sahibi, Avrupa hayalleri günden güne azalırken, İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde devre arasına 7 maçlık yenilmezlik serisiyle girmek isteyen Empoli, Milan engeline takıldı. 6 maçlık yenilmezlik serisi ligin yeni temsilcisini üst sıralara taşırken, Milan mağlubiyetiyle birlikte konuk ekip devre arasına 9. sırada girdi. İtalya Serie A Ligi’ne yeni yükselen takımlar arasında en iyi 19 haftalık performansı Aurelio Andreazzoli yönetiminde ortaya koyan Empoli, sezonun ilk yarısında 3-1 mağlup olduğu Lazio karşısına çıkacak. Son 7 haftada sadece liderin en yakın takipçisi Milan’a mağlup olan konuk ekip, kolay lokma olmadığını ilk 19 haftada ispatladı. Toplamda 8 mağlubiyeti bulunan Empoli, deplasmanda sadece 2 maçtan puansız ayrıldı. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, üst sıralarla arasındaki puan farkını azaltmak isteyen Lazio ve Empoli’nin, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.02

Bets10 Bahis Oranı: 5.92