Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Frankfurt – Borussia Dortmund İddaa Tahmini 08.01.2022

8 Ocak Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Almanya Bundesliga 18. hafta mücadelesinde, iki ezeli rakip Frankfurt ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 20:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Frankfurt galibiyetine 3.50, beraberliğe 4.00, Dortmund galibiyetine ise 2.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.95, beraberliğe 3.50, konuk ekibe ise 1.72 oran veriyor.

Frankfurt Yükselişte

Frankfurt, Almanya Bundesliga’da son hafların yükselişte olan takımlarından birisi. Son 7 haftadan 6 galibiyet, 1 mağlubiyetle ayrılmayı başaran ve 6. sıraya kadar yükselen Oliver Glasner’in öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda liderlik hedefine ulaşmasının ardından, Son 32 biletiyle döndüğü Bundesliga’da vites yükseltti. Son 3 haftayı Leverkusen, Mönchengladbach ve Mainz galibiyetleriyle noktalayan Frankfurt, attığı 9 gole karşılık, kalesinde 4 gole engel olamadı. Devre arasına formunun zirvesinde giren Frankfurt, bu hafta lig 2.’si Dortmund’u evinde konuk edecek. Frankfurt kazanması halinde 3.’lüğe kadar yükselme fırsatına sahip.

Borussia Dortmund Liderin Gerisine Düştü

Almanya Bundesliga’nın 17. haftasında Hertha Berlin deplasmanına konuk olan Borussia Dortmund, ilk yarıdaki baskılı futboluyla devre arasına 1-0 önde girmeyi başarırken, ikinci yarıdaki kötü futbol mağlubiyete engel olamadı. Haftayı 3-2’lik mağlubiyetle kapatan konuk ekip, Bundesliga sahnesinde liderin en yakın takipçisi olmaya devam etse de, Bayern Münih ile puan farkı 9’a yükseldi. 4 hafta önce Bayern Münih derbisinde alınan mağlubiyetle liderlik şansını kaçıran Dortmund, 4 haftada tam 8 puan kaybetti. Şampiyonlar Ligi’ne 3. sırada veda etmesinin ardından rotasını büyük ölçüde Bundesliga’ya çeviren Dortmund, Haaland’ın sakatlığı atlatmasıyla birlikte, ligde eski günlerine dönmek istiyor. Zirve yarışında liderin en yakın takipçisi olmayı başaran Dortmund, bu hafta en azından aradaki puan farkını korumak için deplasmanda kazanmak istiyor.

Maç Bilgileri

Frankfurt – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Commerzbank Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Barkok, Hauge ve Lenz sakat. Borussia Dortmund cephesinde ise Akanji, Burki, Hummels, Kobel, Morey Bauza, Moukoko, Reyna, Schmelzer, Unbehaun, Wolf ve Zagadou’nun sakatlığı bulunuyor.

Frankfurt’un ilk 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Da Costa, Chandler, Hinteregger, Kamada, Sow, Hasebe, Ajdin Hrustic, Ilsanker, Santos Borre, Kostic.

Borussia Dortmund’un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Marwin Hitz, Meunier, Passlack, Julian Brandt, Bellingham, Mahmoud Dahoud, Witsel, Reus, Axel Witsel, Erling Haaland, Steffen Tigges.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, yükselişe geçen Frankfurt ve liderin en yakın takipçisi Dortmund’un iyi bir hücum performansıyla rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.33

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund harika bir geri dönüşe imza attı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan konuk ekip mücadeleden 3-2’lik galibiyetle ayrılırken, liderin mağlup olduğu haftada puan farkını azaltmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.