TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Giresunspor İddaa Tahmini 08.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Üst sıra takibini sürdürmek isteyen Galatasaray evinde, Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşma Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Galatasaray ve Giresunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 1.64, beraberlik 4.35, Giresunspor kazanır ise 5.50 olarak açıklanmış.

Galatasaray Revire Döndü

Galatasaray, Süper Lig’de devre arasına galibiyet ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’u 2-0 mağlup ettiler ve Süper Lig’de 7 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştılar. Üst üste 7 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Galatasaray, geçen hafta ise Türkiye Kupası’nda bir şok yaşadı. TFF 1. Lig ekibi olan Denizlispor’a penaltılarla kaybettiler ve Türkiye Kupası’ndan elendiler. Cezası sona eren Fatih Terim, bu hafta takımının başında yer alabilecek ama Galatasaray’da Giresunspor maçı öncesinde ciddi eksikler var. Maç öncesinde Galatasaray’da Marcao ve Kerem Aktürkoğlu kart cezalısı. Mostafa Mohamed ve Feghouli’de milli takım kampında. Arda Turan, Mbaye Diagne, Christian Luyindama sakat. Fatih Öztürk,, Patrick Van Aanholt ve Alpaslan Öztürk ise covid.

Giresunspor Sürpriz Peşinde

Giresunspor, son haftalarda puan kayıpları yaşamaya başladı. Süper Lig’de devre arasına mağlubiyet ile giren Karadeniz ekibi, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Hatayspor’a 1-0 mağlup oldu. Süper Lig’de son 2 maçından da puan çıkartamayan Hakan Keleş’in öğrencileri, bu hafta Galatasaray deplasmanına konuk olacak. Üst üste yaşanan mağlubiyetlerin ardından düşme hattı ile aradaki puan farkı 5’e indi. Bu hafta Giresunspor’u zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Giresunspor’da Mamadou Diarra kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Galatasaray – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Marcao ve Kerem Aktürkoğlu kart cezalısı. Mostafa Mohamed ve Feghouli’de milli takım kampında. Arda Turan, Mbaye Diagne, Christian Luyindama sakat. Fatih Öztürk,, Patrick Van Aanholt ve Alpaslan Öztürk ise covid. Giresunspor’da Mamadou Diarra kart cezalısı.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: İsmail Çipe, Deandre Yedlin, Victor Nelsson, Işık Kaan Arslan, Ömer Bayram Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Oğulcan Çağlayan, Alexandru Cicaldau, Emre Kılınç, Ryan Babel

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Hüsamettin Tut, Alexis Perez, Douglas, Zeki Yavru, Aziz Behich, Michal Nalepa, Flavio, Joey Pulupessy, Serginho, Ibrahima Balde

İddaa Tahmini

Galatasaray’da ciddi eksikler var ama kazanmak zorunda oldukları bir maç diyebiliriz. Türkiye Kupası’ndan da elendiler ve moraller bozuk. Eksiklere rağmen Giresunspor’u mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.64

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray’da kötü gidişat devam etti. İç sahada konuk ettikleri Giresunspor’a 1-0 ile boyun eğdiler.