TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Hatayspor İddaa Tahmini 08.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Kasımpaşa evinde, Hatayspor karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Kasımpaşa ve Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kasımpaşa kazanır 2.40, beraberlik 3.55, Hatayspor kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Kasımpaşa’da Umut Bozok Dikkat Çekiyor

Kasımpaşa, Süper Lig’de uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Ligin ilk yarısının son maçında Altay’ı konuk eden Kasımpaşa, rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de bu sezon 3. galibiyetini alan İstanbul ekibi, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu sezon Kasımpaşa forması ile 8 gol atmayı başaran Umut Bozok, Kasımpaşa’nın en golcü oyuncusu konumunda. Bu hafta iç sahada Hatayspor’u konuk edecek Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Hatayspor’dan 3 Puan

Hatayspor, Süper Lig’de devre arasına galibiyet ile girmeyi başardı. Giresunspor deplasmanına konuk olan Hatayspor, El Kaabi’nin tek golüyle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de 2 maçlık mağlubiyet serisini de sona erdiren Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, ilk 4 umutlarını sürdürüyor. 4. sıradaki Fenerbahçe ile eşit puan sahip olduklarını da belirtelim. Bu hafta Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak Hatayspor’da Ruben Riberio kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hatayspor’da Ruben Riberio kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Michal Travnik, Hajradinovic, Yusuf Erdoğan, Nicolai Jorgensen, Umut Bozok

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Munir, Strahil Popov, Sam Adekugbe, Fatih Kuruçuk, Burak Öksüz, Kamil Ahmet Çörekçi, Adama Traore, Mehdi Boudjemaa, Dylan Saint Louis, Ayoub El Kaabi, Mame Diouf

İddaa Tahmini

Kasımpaşa, geçen hafta aldığı galibiyet ile moral buldu. Umut Bozok, Kasımpaşa’ya hayat veriyor. Hatayspor ise önemli hücum oyuncularına sahip. İstanbul’da karşılıklı goller bekliyorum. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa, sürpriz bir galibiyete imza attı. Hatayspor karşısında 3-0 kazandılar ve bu sezon ilk kez üst üste 2 galibiyet elde ettiler.