Port Vale Brentford Bahis Tahmini 08.01.2022

İngiltere FA Cup 3. Tur maçında Premier Lig ekibi Brentford deplasmanda, İngiltere 2. Lig takımı olan Port Vale’e konuk olacak. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını belirtelim.

Port Vale ve Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Port Vale kazanır 8.50, beraberlik 5.00, Brentford kazanır ise 1.35 olarak açıklanmış.

Burton Albion’u Elediler

Port Vale, İngiltere 2. Lig’de üst sıralarda yer alıyor. Ligde oynadıkları son karşılaşmada Newport County’e deplasmanda 2-1 kaybettiler. İlk 3 hattının 4 puan gerisinde bulunan Port Vale’nin 3. sıradaki Sutton United’a nazaran 2 maçının eksik olduğunu belirtelim. Son 2 haftada Exeter City ve Harrogate ile oynamaları gereken karşılaşmalar, covid sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. FA Cup’da ise bir önceki turda Burton Albion’u deplasmanda 2-1 mağlup eden Port Vale, 3. turda Brentford ile karşılaşacak. Maç öncesinde Port Vale’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Brentford Turun Favorisi

Brentford, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de 3 puan almayı başaran takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Aston Villa’yı 2-1 mağlup etmeyi başardılar. 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmayı başaran Thomas Frank’ın ekibi, düşme hattından iyice uzaklaştı. Düşme hattı ile puan farkını 12’ye çıkartan Brentford’da moraller yerinde. Bu hafta FA Cup 3. turunda Port Vale deplasmanına konuk olan Brentford, turun net favorisi. Maç öncesinde Brentford’da David Raya, Charlie Goode, Mathias Zanka, Tarique Fosu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Port Vale – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vale Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da David Raya, Charlie Goode, Mathias Zanka, Tarique Fosu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Port Vale'in İlk 11'i Belli mi?

Port Vale’nin muhtemel kadrosu: Lucas, James Gibbons, Leon Legge, Nathan Smith, Lewis Cass, Daniel Jones, Brada Walker, Ben Garrity, Dennis Politic, Tom Pett, Tom Conlon

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Brentford’un muhtemel kadrosu: David Martin, Rico Henry, Charlie Goode, Frank Onyeka, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Saman Ghoddos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Brentford, turun favorisi. İki takım arasında kalite farkı oldukça fazla. Port Vale’ın direnebileceğini düşünmüyorum. Brentford kazanır ve tur atlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.27

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.35

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford, rahat kazandı. Port Vale’i deplasmanda 4-1 ile geçerek tur atladılar.