LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Valencia İddaa Tahmini 08.01.2022

İspanya La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan iki takım, Real Madrid ve Valencia karşı karşıya gelecek. Saat 23.00’de başlayacak karşılaşma Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Real Madrid ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Madrid kazanır 1.40, beraberlik 5.05, Valencia kazanır ise 8.55 olarak açıklanmış.

Real Madrid Telafi Peşinde

Real Madrid, geçtiğimiz hafta şok bir mağlubiyet yaşadı. Getafe deplasmanına konuk olan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da 11 maç aradan sonra mağlup olan Real Madrid, bu sezon 2. yenilgisini yaşadı. En yakın takipçisi Sevilla’nın 5 puan önünde liderliğini sürdüren Real Madrid, hafta içi ise Kral Kupası’nda konuk olduğu Alcoyano’yu 3-1 ile geçti ve tur atladı. Bu hafta La Liga’da Valencia’yı konuk edecek Real Madrid, maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de eksik bulunmuyor.

Valencia Evinde Kaybetti

Valencia’da geçtiğimiz hafta şok bir mağlubiyet yaşadı. Mestalla’da konuk ettikleri Espanyol’a 2-1 mağlup oldular. La Liga’da 7 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Valencia, ilk 6 yarışında son derece önemli 3 puan kaybetti. Hafta içi ise Kral Kupası’nda konuk oldukları Cartagena deplasmanında 2-1 kazanan Jose Bordalas’ın ekibi, adını bir üst tura yazdırdı. Bu hafta ise Santiago Bernabeu’da Real Madrid’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Valencia’da Hugo Duro kart cezalısı. Gabriel Paulista’nın ise sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Real Madrid – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Di Stefano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Hugo Duro kart cezalısı. Gabriel Paulista’nın ise sakatlığı devam ediyor.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Rodrygo, Marco Asensio, Karim Benzema

Valencia'nın Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jasper Cillesen, Daniel Wass, Mouckhtar Diakhaby, Omar Alderete, Thierry Correia, Hugo Guillamon, Yunus Musah, Carlos Soler, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

Real Madrid, maçın net favorisi. Bu sezon iç sahada önemli sonuçlar alan Real Madrid, en yakın takipçisi Sevilla’nın 5 puan önünde. Geçen hafta alınan Getafe mağlubiyetini, bu hafta Valencia karşısında telafi ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, net bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Valencia’yı 4-1 ile geçtiler.