Liverpool Shrewsbury İddaa Tahmini 09.01.2022

İngiltere FA Cup 3. Tur maçında Liverpool evinde, Shrewsbury ile karşı karşıya gelecek. Anfield’da oynanacak ve Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma Tivibu Spor 4 kanalından ekranlara gelecek.

Liverpool ve Shrewsbury arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.25, beraberlik 6.00, Shrewsbury kazanır ise 11.00 olarak açıklanmış.

Liverpool Moral Bulmak İstiyor

Liverpool’da covid krizi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Arsenal ile İngiltere Lig Kupası’nda oynanacakları karşılaşma, covid sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Bu hafta sonu ise FA Cup’da alt lig takımı olan Shrewsbury’i konuk edecekler. Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Jurgen Klopp’un ekibi, lider Manchester City’nin 11 puan gerisine düştü. Bu hafta Shrewsbury karşısında kazanarak, biraz olsun moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde Liverpool’da Mohamed Salah, Naby Keita ve Sadio Mane, milli takım kampındalar. Thiago’nun ise sakatlığı devam ediyor.

Shrewsbury Süpriz Peşinde

Shrewsburg, İngiltere 1. Lig’de mücadele ediyor. Son haftalarda önemli puanlar toplayan Shrewsbury, alt sıralardan kurtulmaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Sheffield Wednesday’ı 1-0 mağlup etmeyi başardılar. İngiltere 1. Lig’de oynadıkları son 4 maçta 10 puan toplayan Shrewsbury, son 3 karşılaşmada ise kalesini gole kapattı. Bu hafta FA Cup’da Liverpool’un konuğu olacaklar. Shrewsbury’nin bir önceki turda Carlisle United’ı deplasmanda 2-1 ile geçtiğini ve 3. turda Liverpool’un rakibi olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Liverpool – Shrewsbury Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Mohamed Salah, Naby Keita ve Sadio Mane, milli takım kampındalar. Thiago’nun ise sakatlığı devam ediyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Ibrahima Konate, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Alex Oxlade Chamberlain, Naby Keita, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

Shrewsbury'nin ilk 11’i Belli mi?

Shrewsbury’nin muhtemel kadrosu: Marko Marosi, Ethan Ebanks Landell, Matthew Pennington, Nathaniel Ogbeta, Luke Leahy, Josh Vela, David Davis, Elliott Bennett, George Nurse, Daniel Udoh, Ryan Bowman

Liverpool’dan rahat bir galibiyet bekleniyor. Anfield’da konuk edecekleri Shrewsbury’i farklı geçerler ve bir üst tura yükselen taraf olurlar.

İddaa Oranı: H1, Oran ***

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, rahat bir galibiyet aldı. Fabinho önderliğinde Shrewsbury’i 4–1 mağlup ettiler.