İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.01.2022

11 Ocak Salı akşamı İddaa fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Değerlendirmeniz ve kazanmanızı dilerim.

Cagliari – Bologna: KGVAR, 1.52 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; 11 Ocak Salı akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cagliari ile Bologna karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısını düşme hattının içerisinde kapatan Cagliari, 19 haftalık fikstürden sadece 1 galibiyet çıkarabilirken, ilk yarınını tek galibiyetini aldığı Sampdoria’yı, geçtiğimiz hafta deplasmanda 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etti ve sezonun ikinci yarısına galibiyetle start verdi. 3 puan ev sahibini düşme hattından kurtarmak için yeterli olmasa da, 11 maç sonra yeniden galibiyetle tanışan Walter Mazzarri’nin öğrencileri, ligde kalma umutlarını arttırdı. 13 puanla 18. sırada kendisine yer bulan Cagliari, düşme hattının üzeri ile puan farkını 4’e indirdi. Zor günler geçirmeye devam etse de, deplasmanda aldığı galibiyetle umutlanan Cagliari, iç sahada kazanmaya devam etmek istiyor. Covid 19, konuk ekip Bologna’ya ağır bir darbe buldu. Sezonun ikinci yarısı başlarken, üst üste gelen vaka haberleriyle birlikte zor günler geçirmeye başlayan Bologna,  sezonun ikinci yarısına bu hafta Cagliari deplasmanında merhaba diyecek. Konuk ekibin İnter maçı ertelenirken, hafta sonu sahne alacak olan Cagliari maçı ise Salı gününe ertelendi. İtalya Serie A Ligi’nde sezonu ilk yarısı sona ererken, 19 haftada 8 galibiyet, 3 beraberlik, 8 mağlubiyetlik bir performans grafiği ortaya koyan Bologna, kendisine 11. sırada yer buldu. Küme düşme potasından uzak kalma hedefine şimdilik ulaşan ve düşme hattı ile puan farkını 14’e yükselmeyi başaran Sinisa Mihajlovic’in öğrencilerinde şimdiki hedef ise Avrupa bileti. 3 haftalık mağlubiyet serisiyle konuk olduğu Sassuolo deplasmanında, 3 golle 3 puana uzanmayı başaran Bologna, harika bir deplasman performansı ortaya koydu. Covid nedeniyle zor günler geçiren konuk ekip, deplasmanda galibiyetlerine devam etmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, eksiklerle zor bir sınav verecek olan Bologna ve Cagliari’nin, bu hafta kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

Southampton – Brentford: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; İngiltere Premier Lig sahnesinde 11 Ocak Salı akşamı bizleri, Southampton ile Brentford kozlarını paylaşacak. S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 22:45. Southampton cephesinde yüzler gülüyor. İngiltere Premier Lig sahnesinde son 3 haftadan 2 beraberlik, 1 galibiyetle namağlup çıkmayı başaran ev sahibi, İngiltere FA Cup’ta ise Swenseea2yi deplasmanda 3-2 mağlup ederek, tur biletini cebine koymayı başardı. Premier Lig sahnesinde düşme hattı ile puan farkını 11’e çıkarmayı başaran Southampton, geçtiğimiz hafta Newcastle United maçının ertelenmesiyle birlikte, dinlenme fırsatı yakalarken, bu fırsatı iyi değerlendirdi ve sahalara galibiyetle geri döndü. Ralph Hasenhüttl ve öğrencileri yükselen performansını, en yakın rakiplerinden Brentford karşısında galibiyetle sürdürmek istiyor. Konuk ekip Brentford, hem İngiltere Premier Lig hem de İngiltere FA Cup’ta son haftayı galibiyetlerle kapattı. İngiltere Premier Ligi’nin 19. haftasında Aston Villa’yı 2-1 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, İngiltere FA Cup 3. Tur kapsamında ise Port Vale’yi deplasmanda 2-1 mağlup etti. İngiltere Premier Ligi’nin yeni temsilcisi ilk 19 haftalık fikstürde düşme hattının 12 puan üzerine çıkmayı başarırken, Thomas Frank yönetiminde lige çabuk adapte oldu. Kolay maç kaybetmeyen Brentford, bu hafta en yakın rakibi Southampton karşısına deplasmanda çıkacak. İngiltere Premier Ligi’nde bu hafta iki yakın rakip karşı karşıya gelecek. Alt sıralarda yer alan taraflar, galibiyet hedefiyle çıkacağı mücadelede rakip fileleri havalandırmayı başarır.

Leça – Sporting: MS (-2), 1.34 (iddaa) – *** (Bets10) ; 11 Ocak Salı akşamı Portekiz Kupası’nda yarı finalist belli olacak. Çeyrek Final Turu kapsamında Leça ile Sporting karşı karşıya gelirken, mücadele Türkiye saati ile 23:45’te sahne alacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Leça, Portekiz Kupası’nda aldığı sürpriz galibiyetlerle dikkat çekiyor. Ev sahibi 5 tur geçmeyi başarırken, yarı final biletine uzandı ve kupa serüveninde sürpriz bir performans grafiğine imza attı. Portekiz Ulusal Şampiyonası C Grubu’nda mücadele veren Leça, özellikle Portekiz Premier Lig temsilcileri Gil Vicente ve Arouca karşısında aldığı galibiyetlerle takdir topladı. Sporting karşısında bir sürprize daha imza atmak isteyen ev sahibinin bu sezonki en zor sınavını Portekiz Kupası Çeyrek Final Turu’nda verecek. Luís Pinto önderliğinde mucize arayacak olan Leça, 5 maçlık performansıyla kolay lokma olmadığını ispatladı. Ev sahibinde zorlu maç öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Portekiz Premier Ligi’dne şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan Sporting, Portekiz Kupası Çeyrek Final Turu’nda Leça deplasmanına konuk oluyor. Ligde ilk mağlubiyetini 17. haftada konu olduğu Santa Clara deplasmanında alan Sporting, liderin 3 puan gerisine düşse de, hem lig hem de Şampiyonlar Ligi performansıyla harika bir sezon geçiriyor. Ruben Amorim yönetiminde boy gösterdiği Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda, Dortmund’u gerisinde bırakarak Son 16 biletine uzanan Sporting, sadece kupada çeyrek finalin değil, aynı zamanda şampiyonluğun favorilerinden birisi. 3 kulvarda birden harika performanslarıyla takdir toplayan Amorim ve öğrencileri, alt liglerde mücadele eden ve kendisinden kadro kalitesi olarak çok geride kalan Leça karşısında, sürprize izin vermek istemiyor. Portekiz Premier Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Sporting, Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 Turu’nda mücadele edecek. Başarılarla dolu bir sezon geçiren Sporting’in kupada yoluna devam edeceğini ve deplasmanda rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.31

Bets10 Bahis Oranı: ***