İnter – Juventus İddaa Tahmini 12.01.2022

İtalya Süper Kupa sahibini buluyor. 12 Ocak Çarşamba günü fikstüründe yer alan dev maçta, İnter ile Juventus karşı karşıya geliyor. İki ezeli rakibin kupa mücadelesi Türkiye saati ile 23:00‘te başlarken, TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, İnter galibiyetine 1.78, beraberliğe 4.00, Juventus galibiyetine ise 4.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.85, 2.5 Alt 4.50 oran kazandırıyor.

İnter Sahalara Derbi Galibiyetiyle Döndü

İtalya Serie A Ligi’nde tam 10 yıl sonra yeniden şampiyonluk zaferi yaşayan İnter, 9 yıllık şampiyonluk serisine son vermeyi başardığı Juventus ile bu sezon Süper Kupa Finalinde karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluğun mimarı teknik adam Conte ile yollar ayrılırken, yeni sezonda yoluna Simone Inzaghi yönetiminde devam eden ev sahibi, sezonun ilk yarısından lider çıkmayı başarırken, geçtiğimiz hafta sezonun ikinci yarısına derbi galibiyetiyle başladı. Tam 12 haftadır maç kaybetmeyen, 20 hafta sonunda ise sadece 1 maçtan puansız ayrılan İnter, aynı başarıyı Şampiyonlar Ligi sahnesine taşırken, Son 16 bileti almayı başardı. Harika bir sezon geçiren ev sahibi, şampiyonluk serisini elinden aldığı Juventus ise Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. İnter iki kulvarda birden sergilediği futbolla, kupaya göz kırpıyor.

Juventus Gözünü Şampiyonluğa Dikti

İtalya Serie A Ligi’nde 9 yılla şampiyonluklarıyla damga vuran Juventus, geçtiğimiz sezon seriyi kaptırdığı İnter ile Süper Kupa Finalinde karşı karşıya geliyor. Geçen sezon İtalya Kupası’nı müzesine götürmeyi başaran Juventus’un, İnter ile yarı kalan bir hesabı var. Bu sezon İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk yarışından uzak kalsa da, Şampiyonlar Ligi sahnesinde Son 16 biletini son şampiyon Chelsea’nin üzerinde lider olarak alan konuk ekip, ligde ise son 7 haftadan namağlup çıkmayı başardı. Sezonun ikinci yarısına 1-1’lik Napoli beraberliğiyle başlayan JUVE, geçtiğimiz hafta ise Roma deplasmanına konuk olurken, 3-1 geriden gelerek 4-3’lük tarihi bir galibiyet aldı. Rakibi gibi Süper Kupa öncesi formunun zirvesinde olan Juventus, sezonun ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı İnter ile şampiyonluk için karşı karşıya geliyor.

Maç Bilgileri

İnter – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi D. Doveri. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Cordaz ve Satriano sakat. Juventus cephesinde ise Alex Sandro, Bonucci, Danilo ve Pinsoglio’nun sakatlığı bulunuyor.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, D’Ambrosio, Skriniar, Dumfries, Dimarco, Hakan Çalhanoğlu, Barella, Brozovic, Joaquin, Lautaro Martinez, Perisic.

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Chiellini, Cuadrado, De Ligt, Rugani, Bentancur, Rabiot, Bernardeschi, Locatelli, Morata, Kulukevski.

Dev maçta taraf bahsi oldukça güç. Bir tarafta şampiyonluk serisini kıran İnter, diğer tarafta ise seriyi kaybeden Juventus var. Süper Kupa için mücadele edecek olan iki ezeli rakibin, ilk yarıda birbirlerine üstünlük kuramayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.01

Best10 Oranı: İY 0, Oran 2.25

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarısı ve 90 dakikası 1-1’lik beraberlikle sonuçlanan final maçını kazanan İnter oldu. Son lig şampiyonu Juventus’u uzatmaların 2. yarısında mağlup etti ve kupayı müzesine götürdü. Kazananları tebrik ederiz.