İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.01.2022

11 Ocak Çarşamba günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Bol şanslar.

West Ham – Norwich City: MS 1, 1.17 (iddaa) – 1.28 (Bets10) ; West Ham, yeni yılın ilk gününde Crystal Palace deplasmanına konuk olmuştu. Selhurst Park’ta rakibini 3-2 mağlup etmeyi başaran Londra ekibi, Premier Lig’de üst üste 2. galibiyetini almayı başardı. Bir önceki hafta ise Watford’u deplasmanda 4-1 ile geçmeyi başardılar. Son 2 maçından 6 puan çıkartan David Moyes’un öğrencileri, Premier Lig’de tekrardan 5. sıraya yükselmeyi başardı. Bu hafta içi ise ligin son sırasında bulunan Norwich City’i konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde West Ham’da Angelo Ogbonna’nın sakatlığı devam ediyor. Norwich City’de işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de üst üste 5 maçtır mağlup olan Norwich City, ligin dibine demir atmış durumda. Son 7 maçtan ise galibiyet çıkartamadılar. Yeni yılın ilk gününde Leicester City ile oynamaları gereken karşılaşma, covid sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Ondan bir önceki hafta ise Crystal Palace deplasmanından 3-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Son 5 maçta alınan üst üste mağlubiyetlerin yanı sıra bu maçlarda gol atamadığını da belirtelim. Maç öncesinde Norwich City’de Mathias Normann ce Lukas Rupp’un sakatlıkları bulunuyor. West Ham’ın rahat kazanması gereken bir maç. Norwich City, üst üste 5 maçtır mağlup oluyor. Son 2 maçını kazanan West Ham’ın bu hafta Norwich City karşısında da 3 puan alacağını düşünüyorum.

Tottenham – Chelsea: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Tottenham, ilk maçta oldukça etkisizdi. Stamford Bridge’de konuk oldukları Chelsea’ye 2-0 kaybettiler. Bu mağlubiyet ile final şansını zora sokan Londra ekibi, rövanş maçında Chelsea’yi en az 3 farklı mağlup etmek zorunda. Aksi takdirde İngiltere Lig Kupası’na veda edecekler. Antonio Conte’nin göreve gelişinden bu yana toparlanma sinyalleri veren Tottenham, geçtiğimiz hafta Chelsea karşısında sınıfta kalmıştı. Özellikle savunmada yapılan hatalar maça damgasını vurdu. Bu hafta Tottenham’da Ryan Sessegnon ve Cristian Romero’nun sakatlıkları sürüyor. Chelsea’de moralle yerinde. İlk maçta Stamford Bridge’de Tottenham’ı 2-0 ile geçmeyi başaran Maviler, avantajı kaptı. Bugün bu deplasmanda alacakları her türlü tek farklı yenilgi de bile, finale kalmayı başaracaklar. İlk maçın büyük bir bölümünü üstün oynamayı başaran Thomas Tuchel’in ekibi, net pozisyonlardan da yararlanamamıştı. 4 kulvarda da yoluna devam eden Chelsea’nin İngiltere Lig Kupası’nda finale kalması bekleniyor. Maç öncesinde Chelsea’de Reece James ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları bulunuyor. Chelsea, ilk maçta daha iyi oynayan taraftı. Tottenham’ın bu kez reaksiyon göstermesi gerekiyor. 2-0’ın rövanşında bugün gol bulacaklarını düşünüyorum. Chelsea’de hücumda üretken. Gollü bir maç izleriz. Her iki takımdan da gol beklentim var.

Barcelona – Real Madrid: MS 2, 1.77 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Barcelona’da işler yolunda gitmiyor. Bu sezon La Liga’da beklenmedik puan kayıpları yaşayan Barcelona, puan kayıplarına geçen hafta bir yenisini daha ekledi. Los Carmenes’de konuk oldukları Granada ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da oynadığı son 5 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Xavi’nin ekibi, Real Madrid’in tam 17 puan gerisinde. Barcelona’nın La Liga’da şampiyonluk şansı yok denecek kadar az. Bu hafta İspanya Süper Kupası’nda Real Madrid ile karşılaşacak Barcelona’da Ferran Torres ve Eric Garcia’nın sakatlıkları bulunuyor. Real Madrid, bu sezon La Liga’nın en dikkat çeken takımı diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta sonu Santiago Bernabeu’da Valencia’yı konuk eden Real Madrid, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Vinicius Junior ve Karim Benzema’nın golleriyle 3 puanı alan Real Madrid, La Liga’da liderliğini sürdürüyor. En yakın takipçisi Sevilla’nın 5 puan önündeler. Bu hafta içi ise İspanya Süper Kupası yarı finalinde Barcelona ile karşılaşacaklar. Favori olarak gösterilen Real Madrid’de eksik bulunmuyor. Barcelona’nın ezeli rakibi Real Madrid karşısında kazanması pek kolay değil. İki takım arasında bu sezon performans anlamında çok fark var. Carlo Ancelotti ve öğrencileri, galibiyete daha yakın taraf.

Toplam İddaa Oranı: 3.10

Bets10 Bahis Oranı: 4.59