Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Norwich City İddaa Tahmini 12.01.2022

İngiltere Premier Lig‘de üst üste mağlubiyetler yaşayan Norwich City deplasmanda, West Ham‘ın konuğu olacak. Mücadele saat 22.45’de başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

West Ham bugün Norwich City karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi West Ham galibiyetine 1.28, beraberlik tercihine 6.10, Norwich City galibiyetine 11.50 oran veriyor. 

West Ham Favori Taraf

West Ham, yeni yılın ilk gününde Crystal Palace deplasmanına konuk olmuştu. Selhurst Park’ta rakibini 3-2 mağlup etmeyi başaran Londra ekibi, Premier Lig’de üst üste 2. galibiyetini almayı başardı. Bir önceki hafta ise Watford’u deplasmanda 4-1 ile geçmeyi başardılar. Son 2 maçından 6 puan çıkartan David Moyes’un öğrencileri, Premier Lig’de tekrardan 5. sıraya yükselmeyi başardı. Bu hafta içi ise ligin son sırasında bulunan Norwich City’i konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde West Ham’da Angelo Ogbonna’nın sakatlığı devam ediyor.

Norwich City Gol Atamıyor

Norwich City’de işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de üst üste 5 maçtır mağlup olan Norwich City, ligin dibine demir atmış durumda. Son 7 maçtan ise galibiyet çıkartamadılar. Yeni yılın ilk gününde Leicester City ile oynamaları gereken karşılaşma, covid sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Ondan bir önceki hafta ise Crystal Palace deplasmanından 3-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Son 5 maçta alınan üst üste mağlubiyetlerin yanı sıra bu maçlarda gol atamadığını da belirtelim. Maç öncesinde Norwich City’de Mathias Normann ce Lukas Rupp’un sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

West Ham – Norwich City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 22.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Angelo Ogbonna’nın sakatlığı devam ediyor.Norwich City’de Mathias Normann ve Lukas Rupp’un sakatlıkları bulunuyor.

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Ajibola Alese, Issa Diop, Craig Dawson, Arthur Masuaku, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Manuel Lanzini, Pablo Fornals, Michail Antonio

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Tim Krul, Max Aarons, Ben Gibson, Ozan Kabak, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Kenny McLean, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

İddaa Tahmini

West Ham’ın rahat kazanması gereken bir maç. Norwich City, üst üste 5 maçtır mağlup oluyor. Son 2 maçını kazanan West Ham’ın bu hafta Norwich City karşısında da 3 puan alacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.17

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.28

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Norwich City’de mağlubiyet serisi devam etti. West Ham deplasmanından da puansız döndüler ve son sırada kaldılar.