Tottenham Chelsea İddaa Tahmini 12.01.2022

İngiltere Lig Kupası yarı final rövanş maçında, Tottenham ile Chelsea kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele saat 22.45’de başlayacak ve Tivibu Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Tottenham ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Tottenham kazanır 2.65 , beraberlik 3.50, Chelsea kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış.  

Tottenham İlk Maçta Etkisizdi

Tottenham, ilk maçta oldukça etkisizdi. Stamford Bridge’de konuk oldukları Chelsea’ye 2-0 kaybettiler. Bu mağlubiyet ile final şansını zora sokan Londra ekibi, rövanş maçında Chelsea’yi en az 3 farklı mağlup etmek zorunda. Aksi takdirde İngiltere Lig Kupası’na veda edecekler. Antonio Conte’nin göreve gelişinden bu yana toparlanma sinyalleri veren Tottenham, geçtiğimiz hafta Chelsea karşısında sınıfta kalmıştı. Özellikle savunmada yapılan hatalar maça damgasını vurdu. Bu hafta Tottenham’da Ryan Sessegnon ve Cristian Romero’nun sakatlıkları sürüyor.

Chelsea Moralli

Chelsea’de moralle yerinde. İlk maçta Stamford Bridge’de Tottenham’ı 2-0 ile geçmeyi başaran Maviler, avantajı kaptı. Bugün bu deplasmanda alacakları her türlü tek farklı yenilgi de bile, finale kalmayı başaracaklar. İlk maçın büyük bir bölümünü üstün oynamayı başaran Thomas Tuchel’in ekibi, net pozisyonlardan da yararlanamamıştı. 4 kulvarda da yoluna devam eden Chelsea’nin İngiltere Lig Kupası’nda finale kalması bekleniyor. Maç öncesinde Chelsea’de Reece James ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Tottenham – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak ve Tivibu Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Ryan Sessegnon ve Cristian Romero’nun sakatlıkları sürüyor. Chelsea’de Reece James ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları bulunuyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Sergio Reguilon, Pierre Emile Hojbjerg, Ndombele, Lucas Moura, Oliver Skipp, Heung Min Son, Hary Kane

Chelsea’nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizzabalaga, Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen, Antonio Rüdiger, Marcos Alonso, Jorginho, Mateo Kovacic, Hakim Ziyech, Mason Mount, Christian Pulusic, Hudson Odoi,

İddaa Tahmini

Chelsea, ilk maçta daha iyi oynayan taraftı. Tottenham’ın bu kez reaksiyon göstermesi gerekiyor. 2-0’ın rövanşında bugün gol bulacaklarını düşünüyorum. Chelsea’de hücumda üretken. Gollü bir maç izleriz. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, ilk finalist olmayı başardı. 2-0’ın rövanşında bu kez de 1-0 kazandılar ve finale çıktılar.