Napoli – Fiorentina İddaa Tahmini 13.01.2022

TRT Spor ekranlarından 13 Ocak Perşembe akşamı naklen yayınlanacak olan İtalya Kupası Son 16 mücadelesinde, Napoli ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 20:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Napoli galibiyetine 1.85, beraberliğe 4.00, Fiorentina galibiyetine ise 4.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.75, 2.5 Alt 2.10 oran kazandırıyor.

Napoli 3 Kulvarda İlerliyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 12 haftaya namağlup performansıyla damga vuran Napoli, liderlik koltuğunu son haftalardaki puan kayıplarıyla kaybetse de, yarışın içerisinde kalmayı başardı. Devre arasına Spezia mağlubiyetiyle giren, sezonun ikinci yarısını ise 1-1’lik Juventus beraberliğiyle açan Napoli, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Sampdoria’yı 1-0 mağlup ederek, puan kayıplarına son verdi. 3 kulvarda birden yoluna devam eden Luciano Spalletti’nin öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk yarışı verirken, UEFA Avrupa Ligi ve İtalya Kupası’nda ise Son 16 mücadelesi verecek. Ligde 2-1 mağlup ettiği Fiorentina ile karşılaşacak olan Napoli, deplasmanda mağlup ettiği rakibini iç sahada yeniden mağlup etmek istiyor.

Fiorentina Haftayı Hezimetle Kapattı

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısını ilk 6 içerisinde kapatan Fiorentina, Dusan Vlahovic kozunu iyi kullanarak üst sıra yarışının içerisinde kalmayı başarmıştı. Vlahovic attığı 16 golle ligin en iyi gol performansını ortaya koyarken, konuk ekip hücum hattındaki etkisiyle dikkat çekiyordu. Sezonun ikinci yarısına ise geçtiğimiz hafta Torino deplasmanında merhaba diyen Vincenzo Italiano ve öğrencileri, bu sezonki en etkisiz futbolunu ortaya koyarken, deplasmandan 4-0’lık mağlubiyetle döndü. İlk kez bir maçtan 4 farklı mağlubiyetle ayrılan Fiorentina, sezonun ikinci yarısına kabus gibi bir başlangıç yaptı. İtalya Kupası Son 16 Tur kapsamında zorlu Napoli deplasmanına konuk olacak olan Fiorentina, sezonun ikinci yarısına yaptığı başlangıçla güven vermekten uzak kaldı.

Napoli – Fiorentina Maç Bilgileri

Napoli – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi G. Ayroldi. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Napoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: David Ospina, Manolas, Rui, Di Lorenzo, Rrahmani, Ruiz, Andrea Petagna, Piotr Zielinski, Diego Demme, Dries Mertens, Lorenzo Insigne.

Fiorentina’nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Odriozola, Martinez, Milenkovic, Biraghi, Torreira, Saponara, Bonaventura, Vlahovic, Riccardo Sottil, Callejon.

İtalya Serie A Ligi’nde harika bir sezon geçiren Napoli, 3 kulvarda birden yoluna emin adımlarla devam ediyor. Ev sahibi İtalya Kupası hayallerinden Fiorentina karşısında vazgeçmeyecek ve 90 dakikayı galibiyetle noktalayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.63

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda 90 dakika 2-2’lik beraberlikle son buldu. Mücadele uzatmalara giderken, konuk ekip Fiorentina uzatma dakikalarında 3 gol birden bularak rakibini saf dışına itmeyi başardı.