Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Leicester City İddaa Tahmini 15.01.2022

İngiltere Premier Lig’de düşme hattında yer alan Burnley evinde, Leicester City ile karşı karşıya gelecek. Saat 18.00’de başlayacak mücadeleyi S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Burnley ve Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Burnley kazanır 3.00, beraberlik 3.45, Leicester City kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış.

Burnley 9 Maçtır Kazanamıyor

Burnley, Premier Lig’de kümede kalma savaş veriyor. Sean Dyche’ın ekibi, bu sezon Premier Lig’de sadece tek galibiyet alabildi. Yeni yılın ilk haftasında Ellan Road’da Leeds United’a konuk olan Burnley, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Haftalardır galibiyet alamayan Burnley, en son galibiyetini Ekim ayında almıştı. Üst üste 9 maçtır galibiyet alamayan Sean Dyche’ın ekibi, geçtiğimiz hafta sonu ise FA Cup 3. turunda Huddersfield’a 2-1 kaybetti ve FA Cup’a veda etti. Bu hafta Leicester City’i konuk edecek Burnley’de Maxwel Cornet, milli takım kampında. Ashley Barnes ve Johann Gudmundsson ise sakat. Erik Peiters, Matej Vydra, Charlie Taylor ve Dwight McNeil ise covid.

Leicester City’e Covid Engeli

Leicester City, bu sezon Premier Lig’de üst sıra yarışından uzak kaldı. Ligde oynadıkları son karşılaşmada King Power’da Liverpool’u konuk eden Brendan Rodgers’ın ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Ocak ayında Premier Lig’de henüz maç oynayamadılar. Norwich City ve Everton ile oynayacakları karşılaşmalar, covid sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Geçtiğimiz hafta sonu ise FA Cup 3. turunda Watford’u konuk eden Leicester City, rakibini 4-1 mağlup etti ve tur atladı. Bu hafta Burnley’e konuk olacak Leicester City’de Kelechi Ineanacho, Nampalys Mendy ve Daniel Amartey milli takım kampında. Jamie Vardy, Çağlar Söyüncü, Patson Daka ve Wesley Fofana ise sakat olan isimler.

Burnley – Leicester City Maç Bilgileri

Burnley – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Maxwel Cornet, milli takım kampında. Ashley Barnes ve Johann Gudmundsson ise sakat. Erik Peiters, Matej Vydra, Charlie Taylor ve Dwight McNeil ise covid. Kelechi Ineanacho, Nampalys Mendy ve Daniel Amartey milli takım kampında. Jamie Vardy, Çağlar Söyüncü, Patson Daka ve Wesley Fofana ise sakat olan isimler.

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, James Tarkowski, Ashley Westwood, Aaron Lennon, Josh Brownhill, Jay Rodriguez, Chris Wood

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Timothy Castagne, Filip Benkovic, Jonny Evans, Luke Thomas, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Ademola Lookman, Ayoze Perez

İddaa Tahmini

Leicester City’de hücum hattında önemli eksikler var. Burnley, iç sahada iyi kapanan bir takım. Son haftalarda galibiyet alamıyorlar ama eksik Leicester City’e karşı direnç gösterebilirler. Düşük skorlu bir maç olur. 2.5 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.71

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.91

Maç Sonucu: ERTELENDİ

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…