İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 16.01.2022

16 Ocak Pazar günü sahne alacak İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga mücadelelerini kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Augsburg – Frankfurt: MS 2, 1.87 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; Almanya Bundesliga sahnesinde 19. hafta heyecanı yaşanmaya 16 Ocak Pazar günü devam ederken, günün ilk maçında Augsburg ile Frankfurt karşı karşıya gelecek. Saat 17:30’da başlayacak maçın yayı ekranı beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3. Augsburg savunmada önemli açıklar vermeye devam ediyor. Sezonun ikinci yarısına Hoffenheim deplasmanında merhaba diyen ev sahibi, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, Play Out hattında yer almaya devam etti. Ligin ilk yarısını en alt sıradaki Fürth karşısında golsüz beraberlikle kapatan Markus Weinzierl’in öğrencileri, kötü gidişatını sezonun ikinci yarısında da sürdürdü. Düşme hattından 1 puan uzaklıkta kalan Augsburg, 18 haftadan sadece 4 galibiyet çıkarmayı başarırken, güven vermekten uzak kaldı. Küme düşme adayları arasında gösterilen Augsburg, 3 haftalık galibiyet hasretiyle Frankfurt karşısına çıkacak. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’ndan namağlup lider çıkmayı başaran Frankfurt, bu süreçte ligde önemli puan kayıpları yaşarken, Avrupa’da Son 32 biletini cebine koymasıyla birlikte, Bundesliga’da yükselişe geçti. Devre arasına 3 haftalık galibiyet serisiyle girmeyi başaran Frankfurt, sezonun ikinci yarısını ise geçtiğimiz hafta evinde verdiği Dortmund mücadelesiyle açtı. Maça iyi başlayan ve ilk 45 dakikada Santos Borre’nin golleriyle rakibine üstünlük kuran Frankfurt, ikinci yarıda ise savunmada tam anlamıyla bir kabus yaşadı. Sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan konuk ekip, 27 puanla 8. sırada kalırken, üst sıralara yetişmek için mücadele ettiği bu zorlu süreçte, önemli bir kayıp yaşadı. Frankfurt kısa süre içerisinde galibiyetlerine geri dönmek istiyor. Son haftaların formda takımı Frankfurt, Dortmund önünde yakaladığı skor avantajını değerlendirmeyi başaramasa da, futbol olarak güven vermeye devam etti. Frankfurt’un deplasmanda kazanacağını düşünüyorum.

Arminia Bielefeld – Fürth: MS 1, 1.74 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından 16 Ocak Pazar günü Türkiye saati ile 19:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Arminia Bielefeld ile Greuther Fürth karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da son 3 haftadan 7 puanla namağlup çıkmayı başaran Arminia Bielefeld, bu sezon ilk kez üst üste 2 galibiyet ve 3 maçlık yenilmezlik serisine kavuşurken, küme düşme tehlikesi yaşadığı Bundesliga’da kolay lokma olmadığını bizlere gösterdi. Devre arasına Bochum ve Leipzig karşısında aldığı sürpriz galibiyetlerle giren Frank Framer’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise sezonun ikinci yarısına Freiburg deplasmanında start verirken, 2-0 geriden gelerek, 2-2’lik beraberliği yakaladı. Kümede kalmak adına önemli bir yol kat eden Bielefeld, bu hafta ligin en alt sırasındaki Fürth ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi kazanarak, düşme hattından kurtulma fırsatına sahip. Almanya Bundesliga’da tehlike çanları Greuther Fürth için çalıyor. Ligin yeni temsilcisi güçsüz kadro yapısıyla lige adapte olmakta zorlanırken, ilk 18 haftada en zayıf halka haline geldi. 18 haftadan sadece 1 galibiyet, 3 beraberlikle 6 puan çıkarabilen ve en yakın rakibinin 11 puan gerisinde en alt sıraya demir atan konuk ekip, sezonun ikinci yarısı başlarken, ligden büyük ölçüde umutlarını kesti. Vasat performanslara rağmen teknik adam Stefan Leitl yönetiminde yoluna devam eden Fürth, yeni sezon hazırlıklarına başladı diyebiliriz. Averaj takımı olmaktan kurtulamayan ve kalesinde tam 49 gol gören konuk ekip, Bundesliga’nın en zayıf halkası olarak Bielefeld karşısına çıkacak. Almanya Bundesliga sahnesinde son 3 hafta iyi performanslarıyla dikkat çeken ve ligde kalma umutlarını arttıran Arminia Bielefeld, en alt sıradaki Fürth karşısında 3 puan hedefine ulaşacaktır.

Venezia – Empoli: KGVAR, 1.43 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 16 Ocak Pazar günü Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Venezia ile Empoli karşı karşıya gelecek. Venezia cephesinde İtalya Serie A Ligi’nin son 7 haftası puan kayıplarıyla sona erdi. Sezonun ikinci yarısına geçtiğimiz hafta Milan karşısında merhaba diyen Paolo Zanetti’nin öğrencileri, henüz 2. dakikada skor hakimiyetini rakibine kaptırırken, evinde 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Son 7 haftayı 5 mağlubiyet, 2 beraberlikle geçiren ev sahibi, düşme hattından sadece 1 puan uzaklıkta yer alıyor. Ligin yeni temsilcisi olarak zor günler geçiren Venezia, bu sezon İtalya Serie A Ligi’nin bir diğer yeni temsilcisi Empoli ile karşı karşıya geliyor. Galibiyete ihtiyacı olan Venezia, sezonun ilk yarısında Empoli’yi deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Empoli, ligde devre arasına 2 haftalık puan kayıplarıyla girerken, sezonun ikinci yarısında puan kayıplarına devam ederek, son 4 haftadan sadece 2 puan çıkarabildi. Kalesinde gördüğü 13 golle bu sezonki en kötü performans grafiklerinden birini ortaya koyan Aurelio Andreazzoli’nin öğrencileri, son olarak geçtiğimiz hafta evinde Sassuolo’ya 5-1 mağlup oldu. Sezon genelinde küme düşme hattından uzak kalmayı başarsa da, son haftalardaki kötü gidişat konuk ekipte düşüşün sinyallerini veriyor. Geçen sezon Serie B Ligi’nde beraber mücadele ettiği Venezia karşısına galibiyet parolasıyla çıkacak olan konuk ekip, sezonun ilk yarısında rakibine 2-1 mağlup olmuştu. İtalya Serie A Ligi’nin iki formsuz takımının mücadelesinde taraf bahsi oldukça güç. Savunmada önemli zafiyetler gösteren iki takımında kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.65

Bets10 Bahis Oranı: 7.12