İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 16.01.2022

16 Ocak Pazar günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde 22. hafta mücadeleleri oynanırken, fikstürden 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Atalanta – İnter: MS 2, 1.96 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, 16 Ocak Pazar günü Atalanta deplasmanına konuk olacak. 22. haftanın en dikkat çeken kritik mücadelesi, Türkiye saati ile 22:45’te, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadeleye Azzurri d’Italia Stadı ev sahipliği yapacak. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısı sona ererken yaşanan puan kayıpları Atalanta cephesinde moralleri bozsa da, ev sahibi sezonun ikinci yarısına fırtına gibi bir başlangıç yaparak, şampiyonluk yarışında rüştünü ispatladı. 10 maçlık yenilmezlik serisini kaybetmesinin ardından, sezonun ikinci yarısını Udinese deplasmanında açan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, haftayı 6-2’lik galibiyetle noktaladı. Liderin 8 puan gerisinde yer alan Atalanta, hafta içi çıktığı İtalya Kupası Son 16 Turu’nda ise Venezia’yı 2-0 mağlup etmeyi başarırken, üst üste galibiyetler ev sahibinde moralleri yerine getirdi. Lider İnter’i evinde ağırlayacak olan Atalanta, sezonun ilk yarısında 2-2 berabere kaldığı rakibi karşısında, puan farkını azaltmak adına galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, son 12 haftaya namağlup performansıyla damga vururken, son 8 haftadan 8 galibiyetle çıkarak, rakiplerine göz açtırmadı. Sezonun ikinci yarısına Lazio karşısında aldığı derbi galibiyetiyle başlayan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, geride bıraktığımız hafta içi ise Juventus’un ellerinde İtalya Süper Kupası’nı alarak devam etti. Süper Kupa sahibi olarak lider olduğu İtalya Serie A Ligi’ne dönecek olan konuk ekip, Şampiyonlar Ligi dahil tüm kulvarlarda harika bir sezon geçiriyor. Hakan Çalhanoğlu, Dzeko ve Martinez 3’lüsü hücum hattında harikalar yaratırken, İnter’in uzun süredir bileğini bükebilen olmadı. En yakın rakiplerinden Atalanta karşısına çıkacak olan konuk ekip, zirvedeki yerini ve puan farkını korumak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluğun en güçlü adayı İnter, en yakın rakiplerinden Atalanta karşısına lider çıkarken, deplasmanda hata yapmayacak ve harika performansını galibiyetle taçlandıracaktır.

Roma – Cagliari: MS 1, 1.25 (iddaa) – 1.38 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi sahnesinde 22. hafta heyecanı 16 Ocak Pazar günü devam ederken, Türkiye saati ile 20:00’de başlayacak mücadelede, Roma ile Cagliari karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. Roma cephesinde birbirinden güzel goller Juventus mağlubiyetine engel olamadı. Derbi maçına harika bir başlangıç yapan ev sahibi, 3-1’lik üstünlüğü yakalarken, 5 dakika içerisinde yenilen 3 gol Roma’yı mağlubiyete sürükledi. Milan derbisinde alınan mağlubiyetin ardından, Juventus derbisini de boş geçen ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nde 7. sıraya kadar geriledi. Derbi kabusu devam eden Roma, liderin 17 puan gerisine kadar düşerken, şampiyonluk hayallerini büyük ölçüde kaybetti. İlk 3 içerisine girmek isteyen ev sahibinde üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından, teknik adam Jose Mourinho’da eleştirilmeye başlandı. Zor günler geçiren Roma, Cagliari karşısında teselli bulmak istiyor. Cagliari’den üst üste galibiyetler. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısını düşme hattının içerisinde kapatan konuk ekip, teknik adam değişikliğine rağmen toparlanamazken, Walter Mazzarri önderliğinde devre arasına 11 maçlık galibiyet hasretiyle girdi. Sezonun ikinci yarısında ise kritik geri dönüşlere imza atan Cagliari, önce Sampdoria karşısında 1-0 geriden gelerek, ardından ise Bologna karşısında 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyetlere imza attı. Savunmada hatalar devam etse de, konuk ekip hücum hattında Pavoletti önderliğinde daha iyi performanslar sergiliyor. 2 galibiyete rağmen düşme hattından kurtulamayan Cagliari’nin galibiyetlerine devam etmesi gerekiyor. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıralardan adım adım uzaklaşan Roma, 3 haftalık galibiyet hasretine evinde son verecek ve düşme hattındaki Cagliari’yi mağlup edecektir.

Sassuolo – Hellas Verona: 2.5 ÜST, 1.40 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; 16 Ocak Pazar günü, Sassuolo sahasında Hellas Verona’yı ağırlayacak. İtalya Serie A Ligi’nin 22. hafta fikstüründe bizleri bekleyen mücadeleyi, S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 14:30’da canlı izleyebilirsiniz. Raspadori ve Scamacca işbirliği Empoli deplasmanından Sassuolo’ya 5-1’lik galibiyeti getirdi. Sezonun ikinci yarısına düşme hattındaki Genoa karşısında aldığı 1-1’lik beraberlikle başlayan Sassuolo, ilk maçtan istediğini alamasa da, 21. haftaya 5 golle damga vurdu. İtalya Serie A Ligi serüvenine 10. sırada devam eden Alessio Dionisi’nin öğrencileri, ilk 5 içerisinde yer almak istiyor. Geçtiğimiz haftanın en iyi performanslarından birini ortaya koyan Sassuolo, en yakın rakiplerinden Hellas Verona karşısında yükselişini galibiyetle sürdürmek istiyor. Sezonun ilk yarısında Hellas Verona deplasmanından 3-2’lik galibiyetle çıkmayı başaran ev sahibi, aynı başarıyı evinde göstermek istiyor. İtalya Serie A Ligi’dne sezonun ilk yarısına Spezia deplasmanında 2-1’lik galibiyetle başlayan Hellas Verona, geçtiğimiz hafta kağıt üzerinde en kolay fikstüre sahipken, ligin en zayıf halkası Salernitana’ya iç sahada 2-1 mağlup oldu. Rakibi tam 9 maç sonra galibiyete uzanırken, Hellas Verona ise son 5 haftada 3. mağlubiyetini alarak, düşüşünü sürdürdü. İtalya Serie A Ligi’nin 13. sırasında yer alan konuk ekip, Tudor’un göreve gelişiyle birlikte yükselişe geçse de, istikrardan uzak kaldı. İnişli çıkışlı performans grafiğiyle üst sıra savaşından kopmak üzere olan Hellas Verona, 1 puan üzerinde yer alan Sassuolo karşısında kazanarak, üst sıra yarışının içerisinde kalmak istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımında zorlanmadan skor üreteceğini ve 90 dakika sonunda 2.5 gol barajını aşacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.43

Bets10 Bahis Oranı: 4.75