TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Galatasaray İddaa Tahmini 16.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de zor günler geçiren Galatasaray deplasmanda, Hatayspor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Hatayspor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Hatayspor kazanır 3.30, beraberlik 3.75, Galatasaray kazanır ise 2.21 olarak açıklanmış.

Hatayspor’dan Beklenmedik Mağlubiyet

Hatayspor, geçtiğimiz hafta beklemediği bir yenilgi aldı. Konuk oldukları Kasımpaşa deplasmanından puansız döndüler. Kasımpaşa karşısında 3-1 kaybeden Hatayspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabilen Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, zirve yarışının gerisinde kaldı. Bu hafta ise iç sahada Galatasaray’ı konuk edecekler. Ligin ilk yarısında Galatasaray’a deplasmanda 2-1 kaybetmişlerdi. Bu hafta Hatayspor’da Adama Traoer, Ayoub El Kaabi ve Munir Mohamedi’nin milli takım kampında olduklarını belirtelim.

Galatasaray’da Domenec Torrent Dönemi

Galatasaray, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Giresunspor’a 1-0 mağlup oldu. İlk yarıda yedikleri golle, sahadan puansız ayrıldılar. Bu mağlubiyetin ardından hafta içi Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Göreve ise Domenec Torrent getirildi. Süper Lig’de oynadığı son 9 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Sarı Kırmızılılar, lider Trabzonspor’un tam 22 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta ise deplasmanda Hatayspor deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Galatasaray’da Fernando Muslera ve Mbaye Diagne sakat. Sofiaen Feghouli ve Mostafa Mohamed ise milli takımda. Victor Nelsson ise kart cezalısı.

Hatayspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Hatayspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Sam Adekugbe, Fatih Kuruçuk, Burak Öksüz, Kamil Ahmet Çörekçi, Adama Traore, Mehdi Boudjemaa, Dylan Saint Louis, Mohammed Kamara, Mame Diouf

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: İsmail Çipe, Deandre Yedlin, Luyindama, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Alexandru Cicaldau, Ryan Babel, Halil Dervişoğlu

İddaa Tahmini

Gollü bir maç bekliyorum. Galatasaray, son haftalarda hiç güven vermiyor. Hatayspor ise geçen hafta Kasımpaşa’dan 3 gol yedi. Savunması sorunlu olan iki takımın maçında, karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor, iç sahada konuk ettiği Galatasaray’ı 4 golle geçti. 2 kez geriye düştükleri maçtan 4-2’lik galibiyet ile ayrılarak zirve takibini sürdürdüler.