LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Villarreal İddaa Tahmini 16.01.2022

İspanya La Liga’da son 5 maçta 13 puan toplayan Villarreal bu hafta deplasmanda, Elche’ye konuk olacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Elche ve Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Elche kazanır 4.75, beraberlik 3.75, Villarreal kazanır ise 1.56 olarak açıklanmış.

Pere Milla Attı Elche Kazandı

Elche, geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet aldı. Espanyol deplasmanına konuk olan Francisco Rodriguez’in öğrencileri, sahaan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldo. Pere Milla’nın golleriyle 3 puana ulaşan Elche, kümede kalma umutlarını devam ettirdi. İspanya La Liga’da 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Elche, bu sezon 4. Galibiyetini elde etti. Bu hafta iç sahada Villarreal ile karşılaşacak olan Elche’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Villarreal Dikkat Çekiyor

Villarreal, son haftaların en dikkat çeken takımlarından biri. Geçtiğimiz hafta La Ceramica’da Atletico Madrid’i konuk eden Villarreal, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 4 maçlık galibiyet serileri sona erdi ama yenilmezlik serisini ise 5 maça çıkarttılar. Hücum anlamında çok üretken olan Villarrel, La Liga’da oynadığı son 5 maçta tam 17 gol attı. Bu 5 maçlık süreçte ise 13 puan topladılar ve ilk 6 umutlarını sürdürüyorlar. Bu hafta Villarreal’de Serge Aurier, Aissa Mandi, Boulaye Dia ve Samuel Chukwueze kadroda yer almıyor. Francis Coquelin ise sakat.

Elche – Villarreal Maç Bilgileri

Elche – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Serge Aurier, Aissa Mandi, Boulaye Dia ve Samuel Chukwueze kadroda yer almıyor. Francis Coquelin ise sakat.

Elche'nin 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Lucas Boye, Lucas Perez

Villarreal'in 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Pervis Estupinan, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Moi Gomez, Vicente Iborra, Yeremi Pino, Rani Raba, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Villarreal, maçın favorisi. Son haftalarda müthiş bir çıkış yakaladılar ve gol yollarında çok etkililer. Alt sıralarda yer alan Elche’yi deplasmanda mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.56

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.79

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Elche, sürpriz bir galibiyet elde etti. 5 maçtır kaybetmeyen Villarreal’i tek golle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.