Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Brentford İddaa Tahmini 16.01.2022

İngiltere Premier Lig’de zirve yarışından kopmak istemeyen Liverpool evinde, Brentford’u konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’de S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Liverpool ve Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Liverpool kazanır 1.29, beraberlik 5.90, Brentford kazanır ise 11.50 olarak açıklanmış.

Liverpool’da Puan Kayıpları Sürüyor

Liverpool’da puan kayıpları sürüyor. Premier Lig’de yeni yılın ilk haftasında Chelsea ile karşılaşan Liverpool, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. 2-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamayan Jurgen Klopp’un öğrencileri, 1 puana razı oldu. Hafta içi ise Lig Kupası’nda Arsenal’ı konuk eden Liverpool, rakibi ile golsüz berabere kaldı ve avantajı rakibine kaptırdı. Premier Lig’de lider Manchester City’nin 11 puan gerisinde 3. Sırada yer alan Liverpoool, bu hafta Anfield’da Brentford’u konuk edecek. Maç öncesinde Liverpool’da Divock Origi ve Thiago sakat. Naby Keita, Sadio Mane ve Mohamed Salah ise milli takım kampındalar.

Brentford Deplasmanda Kazanamıyor

Brentford, geçtiğimiz hafta içi konuk olduğu Southampton deplasmanından puansız döndü. Rakibine 4-1 mağlup olan Brentford, vasat bir performans gösterdi ve haklı bir mağlubiyet yaşadı. Premier Lig’de bu sezon deplasmanda puan almakta zorlanan Thomas Frank’ın öğrencileri, son 6 deplasman maçından da galibiyet çıkartamadı. Bu hafta Anfield’da Liverpool’a konuk olacaklar ve bu karşılaşmada da işleri çok zor. Maç öncesinde Brentford’a David Raya ve Mathias Zanka’nın sakatlıkları bulunuyor. Frank Onyeka ise milli takım kampında.

Liverpool – Brentford Maç Bilgileri

Liverpool – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Divock Origi ve Thiago sakat. Naby Keita, Sadio Mane ve Mohamed Salah ise milli takım kampındalar. Brentford’a David Raya ve Mathias Zanka’nın sakatlıkları bulunuyor. Frank Onyeka ise milli takım kampında.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Coimhin Kelleher, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Alex Oxlade Chamberlain, Roberto Firmino, Divock Origi, Diogo Jota

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Brentford’un muhtemel kadrosu: Alvaro Fernandez, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Liverpool, maçın net favorisi. Anfield’da bu hafta konuk edecekleri Brentford’u farklı geçerler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.65

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.87

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, 3 puanı 3 golle aldı. Brentford’u Anfield’da 3-0 mağlup ettiler ve 2. Sıraya yükseldiler.