Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Leeds United Bahis Tahmini 16.01.2022

İngiltere Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alan West Ham evinde, Leeds United’ı ağırlayacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

West Ham ve Leeds United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. West Ham kazanır 1.67, beraberlik 4.35, Leeds United kazanır ise 4.90 olarak açıklanmış.

West Ham Galibiyetlerini Sürdürüyor

West Ham, galibiyet serisine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Norwich City’i konuk eden David Moyes’un öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de üst üste 3. Galibiyetini alan Londra ekibi, Şampiyonlar Ligi umutlarını yeniden arttırmış durumda. Son 3 maçta Crystal Palace, Watford ve Norwich City karşısında 9 puan toplayan West Ham, bu hafta iç sahada konuk edeceği Leeds United karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde West Ham’da Angelo Ogbonna sakat. Said Benrahma ise milli takım kampında.

Leeds United Moral Buldu

Leeds United, yeni yıla galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Elland Road’da konuk ettikleri Burnley’i 3-1 mağlup ettiler ve moral buldular. Premier Lig’de 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Marcelo Bielsa’nın öğrencileri, bu sezon 4. Galibiyetini almayı başardı. Düşme hattı ile arasındaki puan farkını da 8’e çıkartan Leeds United, bu hafta ise West Ham deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Leeds United’da Diego Llorente ve Tyler Roberts kart cezalısı. Joe Gelhadt, Charlie Cresswell, Liam Cooper ve Pascal Struijk’in ise sakatlıkları bulunuyor.

West Ham – Leeds United Maç Bilgileri

West Ham – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Angelo Ogbonna sakat. Said Benrahma ise milli takım kampında. Leeds United’da Diego Llorente ve Tyler Roberts kart cezalısı. Joe Gelhadt, Charlie Cresswell, Liam Cooper ve Pascal Struijk’in ise sakatlıkları bulunuyor.

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Ajibola Alese, Issa Diop, Craig Dawson, Arthur Masuaku, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Manuel Lanzini, Pablo Fornals, Michail Antonio

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Luke Ayling, Jamie Shackelton, Diego Llorente, Junior Firpo, Stuart Dallas, Crysencio Summerville, Daniel James, Kalvin Philips, Raphinha

İddaa Tahmini

Leeds United, deplasmanda etkisiz bir takım. Bu sezon deplasmanda sadece 1 galibiyetleri var. West Ham, üst üste 3 maçtır kazanıyor ve formdalar. Leeds United karşısında da kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.48

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.67

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham evinde, şok bir yenilgi yaşadı. Leeds United’a 3-2 kaybeden West Ham, Şampiyonlar Ligi yarışında yara aldı.