TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Beşiktaş İddaa Tahmini 18.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst sıra takibini sürdüren Beşiktaş deplasmanda, Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Fatih Karagümrük ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fatih Karagümrük kazanır 3.20, beraberlik 3.55, Beşiktaş kazanır ise 2.30 olarak açıklanmış.

Fatih Karagümrük Sürpriz Peşinde

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Çaykur Rizespor’u 2-0 ile geçmeyi başardılar. Volkan Demirel yönetiminde 2. Galibiyetini aldıklarını belirtelim. Süper Lig’de bu sezon 12 gol atmayı başaran Aleksandar Pesic, gol krallığı yarışında ilk sırada yer alıyor. Bu hafta iç sahada Beşiktaş’ı konuk edecek Fatih Karagümrük’de Kerim Frei’nin sakatlığı bulunuyor.

Beşiktaş Galibiyet İstiyor

Beşiktaş, Süper Lig’de 2 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Konyaspor ve Çaykur Rizespor maçlarında 5 puan bırakan Siyah Beyazlılar, geçtiğimiz hafta Vodafone Park’ta konuk ettiği Gaziantep FK’yı 1-0 mağlup etti ve moral buldu. Süper Lig’de 7. Sıraya yükselen Siyah Beyazlılar, ilk 4 umutlarını sürdürüyor. Bu hafta ise Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Mert Günok, Atiba, Umut Meraş, Kevin Nkoudou ve Alex Teixeira sakat olan isimler.

Fatih Karagümrük – Beşiktaş Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Kerim Frei’nin sakatlığı bulunuyor. Beşiktaş’ta Mert Günok, Atiba, Umut Meraş, Kevin Nkoudou ve Alex Teixeira sakat olan isimler.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Vegar Hedenstad, Ervin Zukanovic, Jure Balkovec, Caner Erkin, Jimmy Durmaz, Efe Tatlı, Lucas Biglia, Yan Karamoh, Emre Mor, Aleksander Pesic

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından riskli bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. İki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, üst üste 2. Galibiyetini aldı. Fatih Karagümrük’ü deplasmanda 1-0 mağlup ettiler. Galibiyeti getiren gol, Batshuayi’den geldi.