TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Yeni Malatyaspor Bahis Tahmini 18.01.2022

Spor Toto Süper Lig’de Salı günü 3 maç var. Günün ilk maçında Gaziantep FK evinde, Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Gaziantep FK ve Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Gaziantep FK kazanır 1.75, beraberlik 4.15, Yeni Malatyaspor kazanır ise 4.70 olarak açıklanmış.

Gaziantep FK Evinde Kazanıyor

Gaziantep FK, geçtiğimiz hafta Vodafone Park’ta Beşiktaş deplasmanına konuk oldu. Önemli eksiklerle geldikleri karşılaşmada, Beşiktaş’a 2. Yarıda yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Erol Bulut’un ekibi, bu sezon deplasmanda sadece 1 galibiyet alabildi. İç sahada ise bu sezon Gaziantep FK’nın mağlubiyeti bulunmuyor. İç sahanın en başarılı takımlarından biri olan Gaziantep FK, evinde oynadığı son 5 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Yeni Malatyaspor karşısında da maçın favorisi olduklarını belirtelim.

Yeni Malatyaspor Son Sırada

Yeni Malatyaspor’da işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta Cuma günü iç sahada Göztepe’yi konuk eden Marius Sumudica’nın öğrencileri, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Mustafa Eskihellaç’ın golüyle öne geçtiler ama üstünlüklerini koruyamadılar. Süper Lig’de üst üste 11 maçtır galibiyet alamayan Yeni Malatyaspor, ligin düşme adayları arasında başı çekiyor. Son 3 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Yeni Malatyaspor’un bu sezon Süper Lig’de sadece 4 galibiyeti var. Bu hafta Yeni Malatyaspor’da Oussama Haddadi ve Benjamin Tetteh, milli takım kampında oldukları için forma giyemeyecekler.

Gaziantep FK – Yeni Malatyaspor Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Yeni Malatyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Yeni Malatyaspor’da Oussama Haddadi ve Benjamin Tetteh, milli takım kampında oldukları için forma giyemeyecekler.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç , Stelios Kitsiou, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Djilibodji, Alexandru Maxim, Doğan Erdoğan, Angelo Sagal, Recep Niyaz, Muhammet Demir, Joao Figueiredo

Yeni Malatyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Issam Chebake, Sadık Çiftpınar, Semih Kaya, Wallace, Karim Hafez, Rayane Aabeid, Stevie Mallan, Mounir Chouiar, Mustafa Eskihellaç, Adem Büyük

İddaa Tahmini

Gaziantep FK, maçın favorisi. İç sahada konuk edecekleri Yeni Malatyaspor’u mağlup ederler ve üst sıra takibini sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.53

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: ERTELENDİ

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…