İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 18.01.2022

18 Ocak Salı akşamı sahne alacak kupa mücadelelerini kupon olarak düzenledim. İtalya ve Almanya mücadeleleriyle kazanmanızı dilerim.

Lazio – Udinese: MS 1, 1.50 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Lazio ile Udinese, 18 Ocak Salı akşamı İtalya Kupası Son 16 Turu’nda karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan karşılaşmayı Bets10 sitesinden canlı izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısı başlarken, ilk 2 haftada 5 puan kaybeden Lazio, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Salernitana deplasmanında aldığı 3-0’lık net galibiyetle moral buldu. Ligin en zayıf halkası karşısında maç boyunca oyunu domine etmeyi başaran Maurizio Sarri’nin öğrencileri, İtalya Kupası’nda vereceği Son 16 mücadelesi öncesinde, sezonun ikinci yarısındaki en iyi performansını sergiledi. İtalya Serie A Ligi’nin 7. sırasında yer alan, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 için PLay Off mücadelesi verecek olan Lazio, zaman zaman istikrardan uzak performanslar ortaya koysa da, Sarri yönetiminde 3 kulvarda birden yarışını içerisinde kalmayı başardı. Lazio, İtalya Kupası serüvenine Udinese galibiyetiyle devam etmek istiyor. Udinese, İtalya Serie A Ligi’nde haftayı gol pozisyonuna dahi giremeden kapattı. Juventus deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen konuk ekip, 6-2’lik Atalanta mağlubiyetinin ardından kötü gidişatını tam gaz sürdürdü. Kötü gidişata çare olarak göreve gelen Gabriele Cioffi kısa süre içerisinde takımda iyi sonuçlar almayı başarırken, Udinese tekrar düşüşe geçti. İtalya Serie A Ligi’nde 6 puan farkla küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, İtalya Kupası’nda sürpriz arayacak. Ascoli ve Crotone karşısında aldığı galibiyetlerle Son 16 biletini alan Udinese, zor günlerden geçtiği bu dönemde Lazio deplasmanına konuk olacak. İyi bir hafta geçiren Lazio, aldığı farkı galibiyetle ligde yükselişe geçti. Ev sahibi galibiyetlerine İtalya Kupası’nda devam edecek ve zor günler geçiren Udinese karşısında kazanacaktır.

Juventus – Sampdoria: MS 1, 1.30 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; İtalya Kupası’nda Son 16 heyecanı yaşanırken, 18 Ocak Salı akşamı İddaa fikstüründe yer alan mücadelede Juventus ile Sampdoria karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00’te başlayacak maçı Bets10 sitesi üzerinden canlı izleyebilirsiniz. Juventus derbi mağlubiyetinin ardından İtalya Serie A Ligi galibiyetiyle güven tazeledi. İtalya Kupası’nı son şampiyon İnter’e uzatmalarda kaptıran JUVE, 9 yıllık şampiyonluk serisini kaybettiği İnter’den bir darbe daha aldı. İtalya Serie A Ligi’ne yorgun ve moralsiz dönen Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, ligde 7 haftalık yenilmezlik serisiyle çıktığı Udinese karşısında 2-0’lık net bir galibiyet alırken, güven tazeledi. İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftadan 6 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran Juventus, şampiyonluk yarışının içerisine girmeyi başarırken, harika bir seriyle geçte olsa yükselişe geçti. 3 kulvarda birden yoluna devam eden ev sahibi, doğrudan katıldığı İtalya Kupası Son 16 Turu’nda hata yapmak istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nde haftayı mağlubiyetle kapatan Sampdoria, küme düşme hattına bir adım daha yakınlaştı. Konuk ekip son 5 haftayı galibiyet yüzü görmeden geçirirken, son 3 haftanın tamamında mağlup oldu ve sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaptı. Bu süreçte tek galibiyetini geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’dne 2-1’lik skorla mağlup olduğu Torino karşısında İtalya Kupası kapsamında aldı. Aynı skorla rakibini mağlup ederek Son 16 biletine uzanan Roberto D’Aversa’nın’nın öğrencileri, 2 tur geçtiği İtalya Kupası’nda zorlu bir kura çekerken, formda Juventus karşısında sürpriz arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde harika bir seri yakalayan Juventus, galibiyetlerine İtalya Kupası Son 16 Turu’nda hız kesmeden devam edecektir.

Bochum – Mainz: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; D-Smart GO ekranlarından 18 Ocak Salı akşamı Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak olan Almanya DFB Kupası Son 16 mücadelesinde, Bochum ile Mainz karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’nın 19. haftasında Mainz deplasmanına konuk olan Bochum, Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda karşı karşıya geleceği rakibine 1-0 kaybetti. Maçta yakaladığı gol fırsatlarını değerlendirmeyi başaramayan Bochum cephesinde, Polter’in kaçırdığı penaltının ardından işler yolunda gitmedi. Sezonun ilk yarısında rakibini iç sahada 2-0 mağlup etmeyi başaran Thomas Reis’in öğrencileri, evinde bir kez daha kazanmak istiyor. Bundesliga’nın yeni temsilcisi ligde istikrardan uzak performanslara imza atarken, 11. sırada yer aldı ve düşme hattından uzak kalmayı başardı. Bochum rakiplerine kolay geçit vermiyor. Almanya Bundesliga’nın 19. haftasında Bochum karşısına çıkan Mainz cephesinde, kaleci Robin Zentner’in harika performansına St. Juste’den harika bir golle eşlik ederken, konuk ekip evinde 1-0’lık galibiyete uzandı. Almanya Bundesliga’da mağlup ettiği Bochum ile Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda karşı karşıya gelecek olan Bo Svensson’un öğrencileri, deplasmanda ise sezonun ilk yarısında rakibine 2-0 mağlup olmuştu. Almanya DFB Kupası’nda iyi bir performans grafiği ortaya koyan ve önce Elversberg, ardından Bielefeld’i mağlup etmeyi başaran konuk ekip, galibiyetlerine devam etmek istiyor. Birbirlerini Almanya Bundesliga kapsamında, iç sahada mağlup etmeyi başaran iki takımın, Almanya FB Kupası’nda çıkacağı maçta rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.04

Bets10 Bahis Oranı: 3.98